Report this app

Description

A fi antreprenor nu înseamnă că ești porumbel pentru a deschide un magazin de cărămidă și mortar pentru a-ți scoate în evidență abilitățile și a câștiga bani. Internetul vă oferă o mulțime de oportunități de a vă începe propria afacere, adesea cu costuri mici sau deloc. Concentrându-vă asupra punctelor forte, veți putea să creați o listă de clienți și să începeți afacerea dvs. online.

Aceste companii vă permit să fiți antreprenor cu normă întreagă sau cu jumătate de normă:

1. Consultant SEO

Cunoașteți detaliile motoarelor de căutare și aveți abilități în platforme precum Google Analytics? Proprietarii multor companii mai mici nu realizează cât de mult poate avea un impact asupra optimizării motorului de căutare (SEO) asupra afacerii lor. Educați acei proprietari de afaceri cu privire la puterea SEO pentru a vă ajuta să transformați site-urile web într-o proprietate mai potrivită pentru SEO. Folosiți-vă abilitățile pentru a le arăta proprietarilor de afaceri cum să citească și să utilizeze datele lor analitice în modul corect și cum să utilizeze corect cuvintele cheie și să conțină structura pentru a obține mai mult trafic.

Publicitate

2. Coaching de afaceri

Dacă dețineți o mulțime de experiență și cunoștințe în afaceri, de ce să nu creați o afacere care să ajute antreprenorii aspiranți să găsească succes? Vă puteți folosi abilitățile pentru a ajuta noii proprietari de afaceri să înceapă la un început bun și pentru a ajuta antreprenorii experimentați să țină pasul cu cererea. Pentru a vă prezenta cunoștințele și abilitățile și a atrage clienți, puteți scrie articole despre afaceri pe platforme precum LinkedIn.

3. Retailer specializat

Magazinele specializate sunt deja o profesie de nișă. Atunci când este cazul, cel mai bine este să creați un magazin online pentru a ajunge la acei clienți care caută produsele dvs. specifice. Există un public pentru orice, indiferent dacă este vorba de realizarea de mobilier pentru case de păpuși sau de crearea de alimente organice pentru câini. Prin intermediul unui serviciu de găzduire web cu funcție de coș de cumpărături integrat sau cu software de comerț electronic, afacerea dvs. va fi operațională în cel mai scurt timp. Mulți furnizori vor livra chiar și produse către clienți în numele dvs., ceea ce înseamnă că nu este nevoie să dețineți o mulțime de inventar.

4. Consultant social media

Companiile mai mari pot angaja o agenție sau un membru al personalului cu normă întreagă pentru a-și gestiona conturile de Facebook și Twitter, dar întreprinderile mici trebuie adesea să se ocupe de propriul marketing social media. Cu atât de multe responsabilități, proprietarii de afaceri sunt adesea prea ocupați, copleșiți sau subeducați cu privire la importanța rețelelor sociale pentru a petrece timpul dezvoltând și implementând o strategie excelentă de socializare. În calitate de consultant, îi puteți ajuta să stabilească cele mai bune tactici, să posteze programe și conținut pentru publicul țintă. Pe măsură ce numărul lor de adepți crește, crește și afacerea dvs.

5. Proiectare web

Nu există nimic mai descurajant decât un site web prost conceput și, adesea, ucide credibilitatea. Dacă știți ceva HTML și aveți un ochi bun pentru design, puteți lansa un serviciu pentru a crea site-uri web atractive și ușor de utilizat pentru întreprinderile mici. Folosiți-vă abilitățile pentru proprietarii de afaceri care doresc să-și ducă prezența online la nivelul următor. Construiți un portofoliu complet, apoi creați-vă propriul site web pentru a-l prezenta și a atrage un flux constant de clienți.

6. Reluați / scrieți scrisoarea de intenție

Este un adevăr greu de înghițit, dar un CV remarcabil și o scrisoare de intenție pot face diferența atunci când aplicați pentru un loc de muncă. În timp ce enumerarea realizărilor în carieră ar putea părea o sarcină ușoară, arta frumoasă a „smeritului laudă” scapă unora dintre noi. Găsiți de lucru ajutându-i pe alții să fie angajați cu ajutorul CV-urilor stelare. Profitați de importanța din ce în ce mai importantă a rețelei sociale de branding și oferiți-vă să reparați și profilurile LinkedIn.

7. Asistent / manager de sarcini

Aveți abilități organizatorice impecabile? Dar abilitățile de curățare? Puteți îndeplini rapid și eficient aceste sarcini? Poate că a sosit timpul să valorificăm aceste abilități, devenind asistent personal online sau manager de sarcini. Companii precum TaskRabbit sau Zirtual vă permit să vă înscrieți pentru sarcinile pe care doriți să le îndepliniți – inclusiv cercetarea datelor, asistent virtual sau efectuarea de comisioane – și să începeți să construiți clientela.

8. Freelancer profesionist

S-ar putea să nu vă gândiți la freelance-ul ca la o afacere, dar din ce în ce mai multe companii apelează la lucrători contractuali cu jumătate de normă pentru a-și umple golurile de calificare, nu este greu să vă imaginați cum să câștigați existența oferind întreprinderilor o varietate de servicii independente. În funcție de seturile de abilități, ați putea lucra pentru mai multe companii într-o varietate de domenii care vă oferă flexibilitate și o schimbare revigorantă de ritm. Potrivit site-ului freelance Freelancer.com, serviciile tehnologice, crearea de conținut și designul web sunt domenii populare pentru munca contractuală.

9. Marketing afiliat

Dacă sunteți o persoană care adoră să lase recenzii ale clienților pe site-uri precum Amazon, nu mai faceți acest lucru gratuit. Publicitatea din gură în gură este încă un imens generator de plumb pentru multe companii, iar multe companii sunt dispuse să împartă o parte din profiturile lor cu indivizi convingători care își vor promova produsele către public. Dacă aveți un site personal cu un număr mare de persoane, acest lucru ar putea fi mai ușor de realizat (reprezentanții PR caută întotdeauna susținătorii mărcii, pot trimite eșantioane gratuite către Smart Passive Income, descompune trei tipuri de marketing afiliat și explică care dintre acestea este cel mai profitabil. )

10. autor de cărți electronice

Obținerea autorului este mai ușor ca niciodată. Cu cititoarele electronice acum un element esențial în majoritatea gospodăriilor, auto-publicarea a devenit o realitate pentru mulți scriitori care s-ar putea să nu fie preluați niciodată de companiile editoriale. Cu instrumentele de marketing potrivite, puteți publica cu succes propriile cărți despre orice, de la gătit și pierderea în greutate până la proprietăți imobiliare. Sfaturile Hectorpreneur din partea autorilor de succes ai cărților electronice oferă sfaturi pentru scrierea conținutului care se vinde.

11. Suport tehnic la distanță

Multe întreprinderi mici nu au spațiu în bugetul lor pentru un angajat IT cu normă întreagă, așa că, atunci când sistemele lor pornesc, vor apela, de obicei, la un prieten sau la un membru al familiei cu experiență în computer. Dacă aveți experiență de lucru pe computere și rețele, puteți elimina nevoia acestora de a apela la o favoare și de a oferi asistență tehnică imediată de la distanță.

12. Magazin virtual de transport

Vânătorii de chilipiruri și pasionații de magazine second-hand pot obține un profit frumos revândând descoperirile lor de îmbrăcăminte de epocă. Marcați-vă prin configurarea unui site web independent ca vitrina dvs. virtuală, dar utilizați un serviciu gestionat precum Google Checkout pentru a gestiona tranzacțiile. Imaginile de înaltă rezoluție și copiile atrăgătoare pentru produsele dvs. vă vor face să ieșiți în evidență în marea utilizatorilor de internet care încearcă să-și vândă articolele uzate.

13. Vânzător de ambarcațiuni lucrate manual

Site-urile online precum Etsy și ArtFire sunt platforme care îl fac extrem de ușor pentru meșterii care pot produce o sursă constantă de articole lucrate manual de calitate, cum ar fi pături croșetate sau articole de sticlă vopsite unice. Costurile de pornire sunt extrem de mici dacă achiziționați materialele în vrac de la un furnizor de ambarcațiuni și, dacă puteți întoarce rapid comenzile, veți obține profit în cel mai scurt timp. Este chiar posibil să vă transformați magazinul într-un concert cu normă întreagă.

14. Dezvoltarea aplicațiilor

Aplicațiile mobile sunt mai populare ca oricând și oamenii sunt dispuși să plătească bani buni pentru modalități de a-și gestiona viața de pe smartphone-urile lor. Dacă aveți o idee minunată și întâmplător cunoașteți codarea, puteți rula cu ea și creați aplicația dvs. Dacă aveți doar o idee și nu cunoașteți detaliile despre cum să o transformați într-o realitate, există o mulțime de dezvoltatori de software care doresc să colaboreze cu oamenii la crearea aplicațiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *