Report this app

Description

Internetul este o vacă de bani pentru întreprinzători, cu multe modalități de a câștiga rapid. Deși rareori este suficient ca singură sursă de venit, Internetul îl poate completa cu ușurință. Cu toate acestea, suma pe care o primiți este determinată de timpul și efortul depus. Examinați aceste 20 de alegeri pentru a vedea care dintre ele se potrivesc cel mai bine pentru dvs.

1. Blogging

Dacă sunteți un scriitor pasionat de dulapuri care dorește să fie publicat, dar nu pare să găsească o cale, faceți fiecare apăsare de tastă pornind de la propriul blog. Crearea unui blog nu necesită cunoștințe tehnice cuprinzătoare, dar este important să aveți experiență în zona despre care scrieți. Acest lucru va atrage oamenii pe site-ul dvs. web. Construirea unui public larg vă permite să beneficiați de atragerea agenților de publicitate, scrierea de recenzii plătite sau primirea de comisioane pentru promovarea articolelor altor persoane.

2. Scriere plătită

Dacă ți se pare greu să întreții un blog, dar totuși vrei să scrii, poți trimite postări către alte bloguri sau site-uri precum Weblogs, Helium sau PayPerPost. Scrierea unei cărți electronice este o altă alegere viabilă. Cărțile electronice nu necesită cheltuieli și nu suportă costuri pentru tipărire sau expediere. Dacă cunoașteți mai multe limbi, puteți lucra ca editor de copiere, unde webmasterii vă pot plăti să citiți lucrări și să remediați erori gramaticale, fragmente de propoziții etc.

3. e-tuitions / Webinars

Tutorii sunt foarte solicitați și se așteaptă ca această tendință să continue. Deci, dacă vă place să îi ajutați pe ceilalți să învețe, e-predarea ar putea fi biletul dvs. de succes financiar. Tot ce aveți nevoie pentru a deveni mentor online este cunoașterea subiectului dvs. și câteva ore pe săptămână. Vă puteți înscrie cu site-uri precum TutorVista, e-tutor, SmartThinking și Tutoring online, Ajutor pentru teme și Pregătirea testelor în matematică, știință și engleză. Dacă stabiliți o reputație puternică ca antrenor, este posibil să puteți ține seminarii web – prelegeri sau seminarii susținute pe internet. Studenții din facultate și universități pot plăti pentru a participa la un cunoscut webinar.

4. Afiliat / Reseller

Una dintre cele mai simple modalități de a câștiga bani online pentru cei care au priceperea de a vinde este de a deveni afiliat / revânzător. Un afiliat este o persoană fizică care primește o taxă pentru orice produs pe care îl promovează, fie prin intermediul site-ului său web, fie al altui canal, cum ar fi eBay. Nu vi se cere să dețineți produsul. Pur și simplu trebuie să vă alăturați unui program de afiliere cu o companie și să începeți să vindeți bunurile sale prin conexiunea dvs. de recomandare. Firmele cu un fond mare de produse, precum Commission Junction sau Click Bank, au un fond mare de produse.

5. Cumpărarea / vânzarea domeniilor

O altă modalitate de a câștiga bani de acasă, care are nevoie de puține investiții sau de timp, este de a cumpăra și vinde nume de domenii. Puteți achiziționa domenii la tarife de înregistrare sau chiar mai mici și le puteți revinde contra cost. Cu toate acestea, efectuați adesea cercetări pe site-uri precum Buy. Parc. Vinde. Domenii, Parcuri – Afternic, Electronică, Mașini, Modă, Colecții și altele | eBay sau alte site-uri de licitații de domenii pentru a obține o estimare a celor mai frecvente nume de vânzare. Cel mai simplu mod de a le găsi pe cele potrivite este să folosiți liste de domenii terminate, care conțin un număr de nume expirate care au fost re-adăugate la pool.

6. Freelancing pentru profesioniști

Freelancing-ul este o alegere excelentă pentru practicienii care sunt experți în domeniile lor și înțeleg cum să asigure loialitatea clienților. Companiile care au nevoie de asistență își pot identifica proiectele pe diverse site-uri web independente și orientate spre proiecte. Freelanceri și întreprinderi mici trimit oferte, sugestii sau planuri din care cumpărătorii aleg cea mai bună potrivire. Elance și RentACoder, de exemplu, acoperă totul, de la programare și scriere la introducerea și proiectarea datelor, în timp ce Elance se concentrează exclusiv pe programarea software.

7. Publicitate

Puteți vinde spațiu publicitar pe site-ul sau blogul dvs. și puteți câștiga bani atunci când vizitatorii dau clic pe aceste reclame. Sortarea și plasarea reclamelor este complet gratuită. Rentabilitatea anunțurilor cu plată pe clic este determinată de nivelul de trafic al site-ului și, mai semnificativ, de rata de clic și de costul pe clic. Google AdSense este cea mai comună alternativă, dar BidVertiser, Text Link Ads și Blogads sunt, de asemenea, opțiuni viabile. Alte tipuri de reclame online includ bannere directe și fluxuri RSS.

8. Programul GPT

Site-urile cu plată (GPT) devin din ce în ce mai frecvente în rândul adolescenților. Puteți câștiga bani înscriindu-vă gratuit pe site-uri web, buletine informative, jucând jocuri și completând sondaje online. Acestea sunt potrivite pentru persoanele cărora le lipsește un set de abilități, dar care doresc să câștige bani în plus. Este ușor să efectuați sondaje online: înscrieți-vă pentru câteva site-uri de sondaje valide și plătite și răspundeți la întrebări. De la cumpărături la politică, subiectele sunt diverse. Acest lucru nu vă va ajuta să câștigați existența, dar vă va oferi niște bani în plus. Contests2win este un site GPT de renume.

10. Realizarea temelor

Piața șabloanelor de site-uri web și a temelor WordPress (Blog) va continua să crească pe măsură ce mai mulți oameni urmăresc o prezență online. Puteți câștiga o mulțime de bani proiectând teme web dacă sunteți priceput la proiectarea și codarea web. Există site-uri web populare în această secțiune, cum ar fi TemplateMonster și ThemeForest, care acționează ca o piață unde puteți vinde temele dvs. Șabloanele sunt comercializate și sunt evaluate în funcție de drepturile și caracteristicile pe care le au.

11. Vânzarea fotografiilor

Dacă vă place fotografia și sunteți priceput cu un aparat foto, s-ar putea să stați pe o rezervă mare de numerar. Există oameni care ar fi interesați de seria ta de imagini. În zilele noastre, este simplu să-ți vinzi fotografiile către public, făcându-l o modalitate simplă de a-ți suplimenta veniturile. Multe agenții de fotografii, inclusiv Fotolia, Dreamstime și Shutterstock, oferă modalități prin care oamenii pot câștiga bani din imaginile lor.

12. Suport și service

O altă modalitate excelentă de a-ți suplimenta veniturile este să incluzi codarea sau să depanezi problemele altor webmasteri. Există lucrări simple, de la adăugarea unui script la configurarea site-urilor web, dar este necesară expertiza în codificarea web. Ajutorul poate fi oferit pentru Web CMS (sisteme de gestionare a conținutului), cum ar fi Drupal sau Joomla. Odată ce sunteți mulțumit de propria dvs. instalare, îi puteți ajuta pe ceilalți să le configureze și să le configureze.

13. Tranzacționarea de acțiuni și valută

Participarea la piața bursieră / valutară poate părea un pic riscantă. Cu toate acestea, ar trebui să începeți puțin și să continuați cercetările până când veți câștiga experiență în acest domeniu. Dacă ați făcut acest lucru, va fi simplu să câștigați bani tranzacționând valute străine și / sau acțiuni. Prețurile acestora fluctuează în funcție de cerere și ofertă, precum și de presiunile economice și politice globale. Scopul oricărui comerciant este de a prezice ce monedă / acțiune va crește sau va scădea în valoare față de alta. Cu cât depui mai mult efort, cu atât vei face mai mulți bani.

14. Vânzarea mărcii dvs. personale

Nu vă deranjați să vă faceți propriul inventar dacă aveți un talent pentru a produce imagini interesante. Puteți câștiga bani atâta timp cât ideea poate fi tipărită pe un produs. Puteți trimite modele pe site-uri web precum CafePress și, dacă cineva le comandă, compania poate imprima și vinde articolele. Pot fi modele de tricouri, modele de pălării, modele de genți, modele de cărți, modele de afișe, modele de calendare, modele de felicitări și așa mai departe. Pentru fiecare vânzare, vi se va plăti o taxă. Lulu și Zazzle sunt alte două exemple.

15. Asistent virtual

Companiile mici au adesea nevoie de asistență pentru a-și desfășura operațiunile, dar este posibil să nu poată recruta un angajat cu normă întreagă. În calitate de asistent virtual, trebuie să îndepliniți aproape fiecare rol administrativ pe care îl poate avea un secretar sau asistent tipic, cum ar fi rezervarea zborurilor, gestionarea rambursărilor cheltuielilor și plata facturilor. O puteți face din confortul propriei case, conectându-vă cu clienții online sau prin telefon. Experiența dvs. va determina câți bani câștigați.

16. Centrul de apeluri de intrare

Multe companii, în special cele din zonele metropolitane, tind să angajeze personal în afara birourilor lor sau să externalizeze astfel de procese din cauza constrângerilor de spațiu. Pentru a gestiona astfel de sarcini, puteți configura un centru de apeluri de intrare la domiciliu. Investigați diferite organizații care își externalizează locurile de muncă pentru a vedea dacă au vreo deschidere pentru operatorii de centre de apeluri de intrare. Aveți opțiunea de a lucra pentru mai multe companii. În funcție de nevoile dvs., aceasta poate fi o poziție cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

17. YouTube

Încarcă-te pe YouTube dacă ești un artist dramatic care dorește aplauze și adulații. S-ar putea să fii cineast, chitarist sau comediant care dorește să ajungă la un public mai mare. Anunțurile afișate pe pagina dvs. video vor genera venituri pentru dvs. Această procedură este similară cu schema de publicitate pay-per-click utilizată de multe alte site-uri web și bloguri. Site-uri precum Flixya și Mediaflix pot fi de ajutor în acest sens.

18. Cercetarea pentru alții

Nu vă descurajați dacă nu puteți scrie, proiecta sau codifica. Nu poți câștiga bani online dacă îți lipsește talentul. Dacă sunteți dispus să lucrați din greu câteva ore pe săptămână, puteți face cercetări de bază pentru cei care nu au timp să o facă singuri. S-ar putea să căutați oportunități în organizații care susțin cercetarea și care le oferă pentru a le ajuta prin cercetare online.

19. Aplicații de construcție

Pe măsură ce smartphone-urile au crescut în popularitate, la fel a crescut și piața pentru software-ul sau aplicațiile lor, așa cum sunt numite în mod colocvial. Există peste 3 milioane de aplicații pentru iPhone și peste un milion de aplicații pentru Android în magazinul Google Play. Majoritatea acestora vând ca niște prăjituri fierbinți. Crearea și vânzarea propriei aplicații mobile devine rapid o modalitate profitabilă de a câștiga bani online. Aplicațiile sunt aproape gratuite de creat și nu au costuri de stocare sau de expediere. Drept urmare, acestea au cele mai mari marje de profit.

20. Transcrierea

Efectuarea de copii scrise ale materialelor orale dictate de medici sau de alți experți medicali este ceea ce presupune transcrierea medicală. Pot fi incluse rapoarte istorice și fizice, note clinice, note de consultare, rapoarte, scrisori, evaluări medicale și alte documente. Cea mai dificilă parte a lucrării este transcrierea conținutului dictat rapid și precis. Pentru a lucra ca transcriptor medical, trebuie să aveți o înțelegere temeinică a terminologiei medicale, precum și o viteză și precizie rapide de tastare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *