Report this app

Description

Buna! Am experimentat aceleași circumstanțe cu mult înainte. Mi-am încheiat lucrarea de 9-5 din cauza împrejurimilor periculoase. Lucrul bun este că am păstrat o grămadă de bani pentru a înființa o întreprindere. Deși, în trecut, nu am nicio idee despre ce întreprindere ar trebui să încep.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost cercetarea pe internet. În timpul nivelului meu de cercetare online, am parcurs mii de site-uri web despre aceeași chestiune. În timp ce încep să aflu despre ce este o companie online, am fost un pic șocat din cauza amplorii detaliilor pe care le consum.

Între timp, a fi educat este un lucru benefic, m-a și copleșit. Pe planeta online, aproape orice poate fi transformat într-o întreprindere de afaceri. Nu uit când YouTube a avut o mulțime de designeri de materiale care se angajau în videoclipuri pentru entuziasm, cu toate acestea, în zilele noastre, este un site de afaceri cu profituri mari.

Nu că mă plâng. Tot ce subliniez este că există o mulțime de alegeri online. Și, de asemenea, ca inițiativă a unei întreprinderi, trebuie să vă restrângeți selecțiile la câteva dintre cele ce urmează anterior.

Modalități de a vă limita preferințele

1. Ce resurse îți vin?

2. Ce oportunități aveți?

3. Experiență în domeniu

4. Faceți un test personal.

Ce instrumente vă sunt ușor accesibile?

Ai o cameră? În mod excepțional, ați putea începe o întreprindere de fotografie. Dețineți o configurație totală de jocuri video? Poate că un streamer de jocuri online este munca online corectă pentru dvs. În acest moment, aveți acces la o tonă de instrumente. Angajați-l pentru a lua în considerare recomandarea dvs. de întreprindere.

Ce oportunități de afaceri aveți?

Posibilitățile de a pune la punct o companie nouă ar putea fi deja în fața dvs., dar pur și simplu nu o înțelegeți încă. Aveți un distribuitor de idei care vă poate oferi un preț mai mic la fabricație pentru articole? Ai o idee despre o persoană care ar putea lua în calcul crearea unui videoclip YouTube cu tine?

Oportunitățile sunt greu de trecut, mai ales dacă apar și dispar rapid. Blocați posibilitățile oferite astăzi și recoltați recompensele mai târziu.

Familiarizarea cu domeniul.

O mare parte din compania noastră are activități care îi plac echipei noastre în timpul timpului nostru suplimentar. Acesta ar putea fi un mod de a descoperi un stil de organizare a afacerii care v-ar putea plăcea. De exemplu, poate că sunteți deja în compoziție. Dacă da, blogging-ul poate fi lucrul pentru dvs.!

Deși să te bucuri de o activitate nu este cu siguranță singura bază a cunoașterii unei nișe de organizații de afaceri. Adesea, experții noștri chiar se văd vizionând o înregistrare video aleatorie de pe YouTube, pur și simplu pentru că era în recomandarea noastră. Eu, unul, am fost prins într-o sesizare nelimitată de videoclipuri online despre apicultură săptămâna trecută. Într-adevăr, nu am avut niciodată un interes special pentru albine, cu toate acestea, am văzut o producție video și mi s-a părut interesant. În acest moment, cunosc o grămadă de aspecte ale albinelor și, de asemenea, de casă.

Faceți un test de persoană.

Nu în ultimul rând, oricât de sigur nu este și minimul, alegeți organizația de afaceri pe care o desfășurați pe baza individului dvs. Dacă aveți un joc video întreg, dar nu vă place să vorbiți înaintea camerei video, streamingul poate fi o lucrare foarte dificilă pentru dvs.

Pur și simplu, trebuie să luați în considerare personalitatea. Indiferent de dispozitivele, posibilitățile sau stadiul de cunoaștere pe care îl aveți împreună cu un anumit design de organizație de afaceri dacă personalitatea dvs. nu se potrivește, aceasta oferă un număr mai mare de oprire a funcționării.

Am subliniat diferitele alte elemente având în vedere că acestea te pot ajuta să afli de ce ai nevoie. Cu toate acestea, pe termen lung, persoana dvs. este în continuare cel mai mare aspect în înființarea unei companii.

În calitate de proprietar de afaceri, viața personală și stilul de viață al afacerii se vor concentra unul pe celălalt. Nu doriți ca organizația dvs. de afaceri să devină ceva care nu corespunde cu identitatea dvs.

De exemplu, imaginează-ți o anumită persoană căreia îi place să facă turnee, fiind înlănțuită de o întreprindere care nu îi va lăsa niciodată să ia o pauză. Sau chiar gândește-te să fii un mare idol YouTube doar pentru a-ți simți stresul și anxietatea care te luptă ori de câte ori întâlnești camera video.

Progresul dvs. nu poate aduce niciodată păreri negative pe care le experimentați. Astfel, selectați cu înțelepciune și alegeți compania potrivită în funcție de persoana dvs. Există un test de 2 minute pe care îl puteți folosi cu ușurință pentru a descoperi ce companii bazate pe web sunt bune pentru dvs.

Eu susțin cu tărie participarea la test. S-ar putea să reitereze ceea ce ați selectat, ceea ce indică faptul că sunteți pe pista corectă. Ca alternativă, vă poate oferi, de asemenea, o mai bună înțelegere a proiectului organizației de afaceri pe care ar trebui să îl luați.

În ultima perioadă am dat peste acest articol foarte remarcabil care evidențiază ceea ce ei consideră a fi cele mai rapide 3 modalități de a înființa o companie bazată pe acasă.

Sursa expune, de asemenea, beneficiile și dezavantajele fiecărui design, ceea ce este valoros în punctul meu de vedere modest.

Aceasta ajută la luarea unei decizii educate cu privire la ce tip de activitate să înceapă, cântărind avantajele și dezavantajele.

Deși unii s-ar putea să nu fie de acord cu lista lor scurtă de proiecte de servicii, este încă extrem de interesant.

Vă recomand în mod semnificativ să-l citiți.

S-ar putea să vă ofere mult mai multă claritate cu privire la ce ar trebui să vă concentrați puterea și, de asemenea, la ceea ce este și mai potrivit pentru personajul dvs.

Sper că acest lucru vă ajută și vă doresc mult succes.

Dacă vreodată aveți vreun fel de îngrijorare sau aveți nevoie de orice fel de îndrumare, nu ezitați să ne contactați și, de asemenea, voi fi mai mult decât mulțumit să vă adresez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *