Report this app

Description

Instrucțiuni pas cu pas pentru a aduce numerar pe web sau deconectat

O doamnă aduce bani în plus prin vânzarea hainelor sale.

1. Vindeți articolele de îmbrăcăminte deținute anterior

Vânzarea articolelor de îmbrăcăminte pe care nu le porți în prezent este o metodă rapidă de a aduce niște bani. Începeți cu transferul din apropiere pentru bani mai rapizi sau folosiți site-uri precum ThredUp și Poshmark pentru a descoperi cumpărători. În cazul în care participați la cursul online, asigurați-vă că faceți fotografii clare, suficient de luminoase ale pieselor dvs. și lucruri comparative de explorare pentru a stabili costuri serioase. Obțineți sfaturi despre cea mai competentă metodă de a vă vinde îmbrăcămintea.

2. Schimbă telefoane vechi, hardware contra numerar

Aveți un telefon vechi, un iPad sau un cadru de jocuri? Vindeți-l pe un site precum olx Swappa sau Gazelle. Uitați-vă la programul de schimb Amazon, care plătește membrilor în vouchere cadou Amazon – și eBay, de asemenea. În cazul în care vă grăbiți, încercați un stand ecoATM, care oferă bani pe loc pentru gadget.

3. Vindeți vouchere cadou neutilizate

Aduceți bani suplimentari prin vânzarea de vouchere cadou neutilizate pe un site precum CardCash sau GiftCash. Aceste site-uri spun că vă vor plăti până la 92% din valoarea cardului. Pe CardCash, puteți, de asemenea, să schimbați cardul pe unul pe care îl veți utiliza. Consultați mai multe despre modul de gestionare a tichetelor cadou nedorite.

Un bărbat aduce bani online prin muncă independentă.

4. Obțineți o muncă independentă pe web

Aduceți bani online prin site-uri precum Upwork, Fiverr și http://Freelancer.com. Aceste locații se extind la libertăți pentru a face un sortiment de poziții independente, cum ar fi compoziția, programarea, planul, publicitatea, trecerea informațiilor și a fi un ajutor nebun. Vorbesc într-o limbă ulterioară? Verificați destinații precum Gengo sau One Hour Translation sau căutați afaceri prin propriul dvs. site. Indiferent de tipul de externalizare pe care îl faceți, monitorizați rata continuă pentru tipul de muncă pe care îl faceți, astfel încât să știți dacă încărcați excesiv sau excesiv de puțin. Aflați cum să începeți cu Upwork.

5. Testează site-urile și aplicațiile

O altă abordare pentru a aduce bani de acasă este localizările precum UserTesting: The Human Insight Platform. Veți fi plătit pentru contemplațiile dvs. cu privire la cât de bine – sau nu foarte bine – au funcționat anumite site-uri și aplicații. Va trebui să treceți printr-o scurtă evaluare pentru a fi recunoscut, apoi, în acel moment, veți fi plătit 10 USD pentru fiecare test de 20 de minute, care include o înregistrare și notarea a patru anchete compuse ulterior. Sau, din nou, puteți achiziționa până la 120 USD pentru a participa la o discuție video cu un client după test.

6. Obțineți sarcini pe Mechanical Turk Amazon

Într-adevăr, chiar și în perioada computerizării, câteva poziții necesită de fapt o atingere umană. Organizațiile regândesc în mod regulat aceste poziții prin intermediul unor administrații precum Amazon Mechanical Turk. În calitate de „specialist”, sarcinile pe care le veți repara pot fi triste – etichetarea imaginilor, descifrarea înregistrărilor, aranjarea chitanțelor – și pot dura oriunde, de la câteva momente la câteva ore. Managerii impermanenți sau „solicitanții” stabilesc costul pentru fiecare întreprindere și vor sprijini articolul finalizat înainte de a vă plăti. Acest lucru poate lăsa spațiu pentru trucuri, la fel și explorarea dvs. și să vă alăturați unei zone locale, cum ar fi discuția MTurk Crowd sau subreditele MTurk și Turker Nation, care vă pot controla departe de vânzătorii furioși. Acești „muncitori” individuali din grup și oameni pot răspunde la întrebări și își pot da seama cât de mulți bani puteți spera să câștigați. Consultați mai multe despre Mechanical Turk ca o abordare pentru a aduce bani rapid pe web.

7. Închiriați vehiculul

Locuitorii orașului nu își folosesc frecvent vehiculele destul de mult timp sau săptămâni simultan. Acest timp inactiv poate însemna bani suplimentari cu administrații precum Getaround și Turo, care vă permit să închiriați vehiculul în mod continuu sau pe zi. Aduceți acasă cea mai mare parte a acestui profit, în timp ce Getaround sau Turo ia o reducere pentru a vă asigura vehiculul în timp ce este închiriat

. Luați recenzii pentru numerar

Puteți aduce bani de acasă luând studii pe web, totuși, nu anticipați că vă deplasați în amestec. Locurile de studiu nu oferă în mod obișnuit un rezultat major, iar multe destinații sunt mai valoroase pentru a aduce bonuri cadou decât bani. O parte din destinațiile de studiu mai renumite încorporează Swagbucks și Survey Junkie. Consultați examinarea noastră a douăsprezece destinații de studiu pentru a descoperi care dintre ele este cea mai potrivită pentru dvs.

8. Vindeți-vă fotografia

Transformați-vă fotografiile în numerar prin destinații precum Fine Art America, care vă permite să vă transferați imaginile pentru a le vinde sub formă de printuri, tricouri, huse telefonice și cerul este limita de acolo. Diferite centre comerciale pentru artiști fotografici încorporează SmugMug, 500px și PhotoShelter. Câteva destinații necesită abonament, dar pot oferi aspecte importante, de la stocarea distribuită la expoziții secrete asigurate de cuvinte secrete și un site modificat.

9. Deveniți un mentor privat

Transmite-ți matematica, știința, dialectul necunoscut sau abilitățile de pregătire a testelor într-un concert secundar util, transformându-te într-un antrenor privat. Puteți îndruma persoane fizice pe web sau față în față. Ceea ce încărcați se poate baza pe experiența, abilitățile și ceea ce este popular. Pentru început, vedeți ce fel de mentori sunt necesari pe Craigslist sau creați un profil în regiuni cum ar fi Învățământ online, Ajutor pentru teme și pregătirea testelor în matematică, știință și engleză sau Găsiți îngrijirea copiilor, Babysitters, Îngrijirea persoanelor în vârstă, Îngrijirea animalelor de casă și Menaj. De asemenea, vă puteți promova administrațiile în școlile de cartier și în locurile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *