Ar trebui să vă concentrați pe criptomonedă

0/5 No votes

Report this app

Description

Succesul va depinde în cea mai mare parte de 4 condiții: tehnologie adecvată, cererea consumatorilor, campioni corporativi și mediu de reglementare favorabil.

În primul rând, dacă sunteți nou în Cryptocurrency și căutați cel mai bun loc pentru a investi, vă voi recomanda CryptoFXnetwork Cryptocurrency Investment Platform (www. Cryptofxnetwork. Com), deoarece este relativ nou (lansat la mijlocul verii 2018), dar a devenit cea mai mare platformă de investiții în criptomonedă există chiar acum (volum total de peste 4 miliarde de dolari), unde începeți să obțineți rentabilități ale criptomonedei investiți după 10 zile. Suportă o varietate de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin și alte Altcoin. Mi se pare că are o interfață și un suport foarte frumos.

NOTĂ: Recomand consultarea unui profesionist financiar care ar cunoaște perfect situația financiară și patrimonială a destinatarului acestui mesaj și ar putea verifica dacă produsele financiare menționate sunt adaptate situației menționate și obiectivelor financiare urmărite . Acest lucru menționat mai sus se bazează pe propria mea experiență cu CryptoFXnetwork.

Adoptarea de către un public mai larg și acceptarea pe scară largă de către consumatori ca formă viabilă de bani este un punct cheie, care va însemna depășirea provocărilor practice tehnice și de reglementare, împreună cu lipsa de încredere în autoritățile emitente și înțelegerea modului de utilizare a acestora. Complexitatea lor relativă în comparație cu monedele convenționale va descuraja probabil majoritatea oamenilor, cu excepția celor adepți din punct de vedere tehnologic.

Criptomonedele sunt încă văzute ca o formă de investiție extrem de speculativă, nepotrivită pentru toți indivizii. Succesul său viitor (sau lipsa acestuia) va depinde de capacitatea de a face față unor probleme precum faptul că nu există o autoritate centrală care să se asigure că lucrurile vor funcționa fără probleme sau să susțină valoarea bitcoin și a altor criptomonede. Fluctuația valorii și volatilitatea reprezintă o provocare principală pentru adoptarea în industria plăților digitale. Mulți oameni nu reușesc să înțeleagă valoarea reală a criptomonedelor, deoarece se concentrează doar pe tranzacționarea speculativă, determinată de preț și volatilitate. Mai mult, unele țări nu o consideră legitimă, din cauza lipsei de transparență, ceea ce crește șansele de evaziune fiscală și spălare a banilor.

O criptomonedă care aspiră să devină parte a sistemului financiar principal ar putea fi nevoită să îndeplinească un criteriu destul de redutabil: va trebui să păstreze anonimatul utilizatorilor fără a fi o conductă pentru evaziune fiscală sau spălare de bani, să fie complexă din punct de vedere tehnic pentru a evita frauda și atacurile hackerilor, dar ușor de înțeles pentru consumatori, precum și descentralizat, dar cu garanții și protecție adecvate pentru consumatori. O provocare destul de mare.

Privind diferitele sectoare, în viitor, se așteaptă ca segmentele de tranzacționare, comerț electronic și comerțul cu amănuntul să dețină o cotă de piață majoră atunci când vine vorba de criptomonede. Penetrarea monedelor digitale în plățile digitale este de așteptat să afecteze transferurile transfrontaliere, iar monedele digitale au potențialul de a deveni principalul vehicul pentru plata electronică, dacă nu singurul. Acest lucru va face din serviciile de plată digitale – alimentate de tehnologia blockchain – următoarea mare revoltă în creșterea comerțului electronic global. Instituțiile financiare sunt, de asemenea, direcționate către tehnologiile blockchain, care se așteaptă să conducă piața în anii următori. Ecosistemul financiar va suferi probabil întreruperi masive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *