Report this app

Description

Majoritatea oamenilor, când aud despre cum se câștigă bani online, se așteaptă să fie abilități care sunt învățate și aplicate și văd banii care curg. Nu este așa. Pentru a câștiga bani în lumea online, te vei lupta să-ți vinzi produsele sau serviciile către alții, indiferent de afacerea ta; Vindeți propriile produse, independent, marketing afiliat, marketing CPA, dropshipping, agenție publicitară, orice altceva.

Preferatul meu este să vă creez și să vindeți propriile produse digitale; Produsele digitale pot fi cărți digitale, aplicații pentru telefon, instrumente software, cursuri despre lucrurile pe care le faceți,…. Motivul pentru care îmi place este că creați produsul o dată și îl vindeți de mii de ori, ceea ce crește profiturile spre deosebire de produsele fizice care necesită cheltuieli mai mari și permanente, iar dacă nu știți este ușor să vindeți un produs pe care l-ați creat de o mie de ori decât vânzarea produselor altora.

Cel mai rapid mod de a crea ceva foarte rapid este prin intermediul produselor de informații; produse care vizează vânzarea de cunoștințe precum cărți electronice, seminarii web, cursuri,…. Crearea produselor de informații nu este atât de dificilă pe cât pare, este foarte ușor. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să creați rapid un produs informațional:

Cărți cu sursă de mulțime:

Ai auzit vreodată de cartea Ciorbă de pui pentru suflet? A fost scrisă de Mark Victor Hansen și Jack Canfield. Si ghici ce? Nu au scris un cuvânt din acea carte în afara titlului. În schimb, au găsit o grămadă de oameni care au avut o poveste de inspirație și și-au compilat poveștile într-o carte

Pentru a vă crea propria carte publicitară, căutați experți în industria dvs. Puneți-le să scrie fiecare un capitol și să le combine într-o carte. Trebuie să vă folosiți creierul pentru a căuta modalități prin care vă puteți servi cel mai bine publicului. Ce ai putea face pentru a-ți ajuta piața? Cu ce ​​experți sau specialiști ai putea contacta pentru a le cere să scrie un capitol în cartea ta? Ce „cârlig” vă va atrage publicul cu curiozitate? Apoi, compilați toate capitolele lor într-o carte pe care o puteți pune foarte repede.

Exemple de cărți:

Pentru a crea propria carte de exemplu, ce date, rapoarte sau studii de caz ați creat deja (sau ați putea crea rapid) pe care le-ați putea compila într-o carte? Aveți studii de caz, imagini, capturi de ecran, înainte / după mărturii, glisare fișiere, reclame, buletine informative prin e-mail, …! Adunați-le pe toate și compilați-le într-o carte. Iată un exemplu:

Autorul a compilat 100 de experimente diferite privind pierderea în greutate de la experți și le-a pus într-o singură carte. Puteți utiliza aceeași metodă pentru a crea o carte grozavă pe tema dvs.

Cărți audio:

Una dintre cele mai simple modalități de a crea un produs de informații este să căutați cărți care au intrat în domeniul public, ceea ce înseamnă că drepturile lor de autor nu au fost reînnoite, apoi să le înregistreze și să le vândă.

Probabil ați auzit de Think and Grow Rich (1923) al lui Napoleon Hill, dacă mergeți și căutați această carte cu versiunea audio, veți găsi zeci de oameni care vând acea versiune audio, fiecare în felul său. Puteți utiliza aceeași metodă pe o carte pe care ați citit-o sau puteți căuta dacă nu aveți nicio informație.

Cursuri de formare:

Puteți crea cursuri despre lucruri pe care le stăpâniți. Dacă este ceva la care sunteți buni, atunci va fi ușor să creați un curs pe acesta, căutați puțin cursuri similare și încercați să vă modelați cursul pe aceste cursuri și să îl lansați pe site-ul dvs. web sau Udemy sau orice altă platformă.

dacă crezi că nu ai talente sau hobby-uri de împărtășit cu oamenii, mergi la Udemy și ia 10 minute să vezi ce vând alte persoane și părerea ta se va schimba complet.

Aceste sfaturi pot părea oarecum complicate sau dificile, dar sunt foarte ușoare. Nu trebuie să vă temeți de asta. Alegeți-o pe cea care v-a plăcut, creați ceva care credeți că îi ajută pe oameni și începeți procesul de vânzare.

Și, așa cum v-am spus, trebuie să vă folosiți creierul pentru a căuta modalități prin care vă puteți servi cel mai bine publicului și să luptați pentru a vă transmite mesajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *