Dropshipping, Blogging, afaceri video online

0/5 No votes

Report this app

Description

1. Expediere prin picurare

Ideea de bază din spatele unei companii de livrare online este că, în calitate de proprietar de întreprindere mică, nu trebuie să mențineți un inventar mare de produse sau să gestionați orice livrare către clienții dvs.

Acest lucru elimină costul financiar și riscul de a avea un depozit plin de lucruri pe care s-ar putea să nu le vindeți și dificultatea de a aranja să trimiteți comenzi în toată țara sau în lume.

În schimb, lucrați cu o companie specializată în livrarea prin drop. Iată cum funcționează:

 • Listați produsele de vânzare pe site-ul dvs. web sau pe o platformă
 • Când unul dintre clienții dvs. face o achiziție, achiziționați produsul de la o companie terță parte (expeditorul, de obicei un producător sau un angrosist) la un preț mai mic. Acest proces este la fel de simplu ca redirecționarea comenzii de la clientul dvs., un proces care poate fi de fapt complet automatizat.
 • Expeditorul dvs. de livrare trimite produsul către client.

Destul de ușor, nu? Cu livrarea prin drop, puteți oferi o gamă largă de produse, astfel încât cheltuielile de funcționare pentru afacerea dvs. sunt foarte mici.

Care sunt dezavantajele modelului de afaceri de transport maritim? Trebuie să găsiți un expeditor de renume pe care vă puteți baza pentru a-l livra clienților dvs. Dacă o comandă întârzie sau nu iese – sau un produs este de calitate slabă – vei fi învinovățit.

De asemenea, deoarece această piață este atât de competitivă, marjele – adică diferența dintre prețul cu ridicata și pentru cât puteți vinde un produs – sunt mai mici. Dar, totuși, este o opțiune de pornire redusă sau gratuită.

O modalitate de a ieși din competiție cu o afacere de livrare prin livrare este de a vă eticheta produsele private. În acest fel nu vindeți aceeași marcă de produs și concurați doar la preț; mai degrabă puteți să vă folosiți propria marcă și să vă confruntați cu o concurență mai redusă.

2. Marketing afiliat

Marketingul afiliat este oarecum similar cu livrarea prin livrare, dar cu unele diferențe cheie. Cu acest model de comerț electronic, din nou nu mențineți un inventar al propriilor produse și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la livrarea produselor către clienți.

Practic, alegeți o nișă profitabilă pentru afacerea dvs. online și apoi găsiți un partener afiliat care are produse disponibile în această nișă. Unele dintre cele mai populare site-uri afiliate sunt Magazin *, Cumpărături online pentru electronice, îmbrăcăminte, computere, cărți, DVD-uri și multe altele și CJ Affiliate by Conversant (fostul Commission Junction).

Oferiți produsele spre vânzare, de exemplu, pe blogul dvs. sau pe site-ul dvs. de comerț electronic. cu partenerul dvs. afiliat.

Un potențial care face clic pe link este dus în coșul de cumpărături al partenerului dvs. pentru plată. Odată ce cumpără, achiziția respectivă este înregistrată și primiți un comision. Acesta variază în funcție de partenerul afiliat, dar este în general de la 5 la 25 la sută, sau 50 la sută sau mai mult cu produsele de informații digitale. După cum puteți vedea, există un risc redus din partea dvs. și practic nu este necesară nici o investiție.

Tot ce trebuie să faceți este să vă ocupați de marketing pentru a vă cumpăra potențialii (prin intermediul rețelelor de socializare, prin e-mail marketing, blogging sau orice metodă alegeți). Dar după ce fac clic pe linkul afiliat, nu mai este din mâinile tale. Nu trebuie să expediați produse sau să vă ocupați de întrebări referitoare la serviciul pentru clienți. Și cu siguranță nu trebuie să mențineți un inventar.

Tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați pe modalități gratuite și plătite de a vă comercializa afacerea online.

3. Blogging

Dacă aveți expertiză sau pasiune sau interes pentru un subiect, sunteți gata să începeți să câștigați bani cu un blog. Cu un serviciu precum Blogger, vă puteți porni blogul complet gratuit. De asemenea, puteți să vă creați propriul site și să vă securizați propriul hosting la un preț redus.

S-ar putea să credeți că blogging-ul este totul despre scriere. Și poate fi dacă asta vrei să faci. Dar postările de blog scrise sunt doar începutul. Puteți posta fotografii, videoclipuri și linkuri către alte site-uri, să redați știri și alte articole … Orice este joc, într-adevăr, atâta timp cât se referă la nișa dvs.

Ce fel de conținut ar trebui să oferiți? Orice este interesant pentru perspectiva dvs. Subiecte de instrucțiuni, liste de top 10, comentarii cu privire la tendințele de nișă, articole de sfaturi și trucuri – practic, trebuie să oferiți conținut util. Nu lipsesc ideile pentru blogul dvs.

Câștigi bani într-o varietate de moduri.

 • Google AdSense. Aceste anunțuri cu plată pe clic apar pe blogul dvs. De fiecare dată când cineva face clic pe un anunț (care ar trebui să fie despre un subiect legat de nișa dvs.), faceți câțiva cenți.
 • Cantități mici de fiecare dată, dar se adaugă.
  Rețele publicitare blog. De asemenea, puteți lucra cu rețele publicitare, cum ar fi Blogads, și puteți difuza anunțuri banner pe blogul dvs.
 • Marketing afiliat. Îl știi deja. Includeți linkuri către produsele pe care le promovați ca afiliate și, de fiecare dată când cineva cumpără produsul, primiți un comision. Cu un blog puteți integra publicitatea cu conținut pentru a face și mai probabilă obținerea vânzării. De exemplu, puteți face o recenzie a produsului – care este un conținut util – și apoi puteți include un link pentru a cumpăra produsul sub un link afiliat.

Iată câteva sfaturi de blog pentru a vă asigura că oamenii vă pot găsi blogul – și vor reveni în continuare. Acest lucru este esențial pentru crearea unui număr următor și transformarea blogului dvs. într-o afacere profitabilă.

4. Video online

Ați urmărit un videoclip YouTube în ultima vreme? Desigur că ai! Acesta este unul dintre cele mai populare site-uri web din lume, cu peste 1 miliard de utilizatori care urmăresc sute de milioane de ore de videoclip în fiecare zi. Și nu toate pisicile fac lucruri amuzante, în orice caz.

Puteți profita de acoperirea YouTube pentru a face bani online. Nu, nu încercați să creați un videoclip viral, ca să spunem așa, deși, dacă merge în întreaga lume și este văzut de milioane, este un lucru bun.

În schimb, veți urma o strategie dovedită pentru maximizarea vizualizărilor mai multor videoclipuri în mod regulat. Veți crea conținut util … ceva atrăgător pe care oamenii vor să-l urmărească. Și funcționează în multe, multe nișe diferite. Ar putea fi un videoclip de instrucțiuni, un videoclip de vorbă pe un subiect de interes pentru persoanele interesate de nișa ta … cerul este limita.

Faceți bani cu venituri din publicitate. Primul dvs. pas este să creați un cont YouTube și să începeți să încărcați videoclipuri. Apoi, activați generarea de bani în setările dvs. YouTube. Practic, acest lucru oferă Google inițiativa de a include anunțuri AdSense scurte cu videoclipurile dvs., pe care le-ați văzut dacă ați vizionat un videoclip YouTube. Când spectatorii dau clic pe acele reclame, veți fi plătit.

Câteva sfaturi pentru a crea videoclipuri cu aspect profesional (nu este nevoie de echipamente profesionale scumpe):

 1. Puteți utiliza smartphone-ul sau o simplă cameră video. Dar asigurați-vă că iluminarea este bună, astfel încât dvs. și orice altceva din videoclip să fiți clare și ușor de văzut.
 2. Asigurați-vă că sunetul este clar. Nu doriți un zumzet de aer condiționat, zgomot de construcție sau alte distrageri.
 3. Utilizați un software simplu de editare, cum ar fi iMovie, pentru a pune titluri la începutul videoclipului și pentru a edita eventualele flub-uri.

Mai presus de toate, amintiți-vă că videoclipurile dvs. pot fi simple și nu trebuie să fie clare. Furnizați doar conținut util și fiți atrăgători și interesanți. Amuzant ajută și el.

Și pentru a extinde acoperirea videoclipurilor dvs., asigurați-vă că le postați pe pagina dvs. de afaceri Facebook, Twitter, blogul dvs. și alte canale. Spuneți-le oamenilor că sunteți acum în domeniul video.

În plus față de veniturile publicitare din videoclipurile YouTube, puteți utiliza canalul dvs. YouTube pentru a atrage traficul înapoi către site-ul dvs. web, unde vizitatorii pot citi recenziile produselor dvs., pot face clic pe anunțurile de pe site-ul dvs. web sau chiar intra pe lista abonaților dvs. de e-mail – unde puteți face mai multe vânzări cu lista dvs. de e-mail.

Trucul pentru orice afacere online este să vă asigurați că vă aflați într-o piață de nișă profitabilă. Așadar, asigurați-vă că urmăriți tendințele, căutați listele bestseller-urilor de pe site-uri precum Amazon și luați în considerare ceea ce oamenii discută pe social media.

Un lucru de reținut este că nu trebuie să vă limitați doar la una dintre aceste oportunități de comerț electronic. Începeți cu unul și începeți-l. Apoi adăugați noi fluxuri de venituri pe măsură ce puteți. Acest lucru vă va crește veniturile și vă va asigura că aveți la ce să vă întoarceți dacă o afacere începe să meargă spre sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *