Report this app

Description

Criptomoneda este o tehnologie în evoluție și avem multe de învățat. Criptomoneda a devenit o veste de ultimă oră în ultimii ani. Deși este adesea volatil, acesta a crescut în mod constant în valoare pe termen mediu. A întrerupt într-adevăr modul tradițional de activități bancare, dar dacă schimbarea în bine sau în rău nu are încă răspuns. Am făcut cercetări ample și am găsit câteva greșeli comune făcute de investitori atunci când aleg investiția corectă în criptomonedă.

Criptomonedele sunt considerate un sistem bancar de încredere, deoarece nu necesită intermediari care guvernează sistemul financiar tradițional fiat. În schimb, protocoalele blockchain vă protejează datele și fiecare tranzacție este sigură. Dar au nevoie și de infrastructură pentru ca rețeaua de criptomonede să funcționeze eficient. Acest sistem unic este cunoscut de obicei sub denumirea de criptomonedă. În cazul în care o rețea imensă de computere rezolvă ecuații semnificative, pentru a verifica fiecare tranzacție care apare în fiecare bloc din blockchain.

Creșterea continuă a pieței criptomonedelor a atras atenția majorității investitorilor. În 2021, vedem microinvestitori care încep să investească în criptomonede. Criptomonedele proeminente sunt în general văzute ca fiind la îndemâna majorității investitorilor, deoarece au văzut deja randamente nebune de-a lungul multor ani. Cel mai bun mod de a găsi o creștere puternică pe această piață este de a investi într-o nouă criptomonedă.

De unde începeți să găsiți următoarea mare criptomonedă? Ar trebui să căutați o monedă cu tokenomică puternică, un scop real pentru moneda lor și o comunitate puternică. Acești factori determină, de obicei, stabilirea de monede noi, ceea ce la rândul său vede o creștere a prețului. Dacă luați o criptomonedă recent lansată, cu potențial ridicat, cum ar fi PaddyCoin ($ PADDY), s-ar putea să vedeți că bifează toate casetele de mai sus și apoi unele! PaddyCoin a fost lansat pe 21 mai și au început deja să arate o creștere promițătoare.

Criptomoneda lor are tokenomică puternică, care colectează impozite de 10% din fiecare tranzacție de cumpărare și vânzare și se redistribuie după cum urmează. 3% se îndreaptă către deținătorii existenți, 3% se ard, iar 4% se îndreaptă spre creșterea fondului de lichidități. Bucuria acestui model este cu cât cumpărați mai devreme, cu atât mai mult beneficiați de redistribuire. PaddyCoin are contracte cu influenți proeminenți, inclusiv True Geordie (unul dintre cei mai mari YouTuberi din lume), care este un mare avocat al monedei lor. În ciuda faptului că este atât de nou, a atras deja atenția schimbului digital și a fost listat pe IndoEx de aproape o lună. Echipa și-a actualizat recent foaia de parcurs, pe care o puteți găsi pe site-ul lor web. Investiția în noi criptomonede nu este ușoară, dar dacă găsiți o criptomonedă deflaționistă de înaltă calitate, cum ar fi PaddyCoin, atunci puteți profita de o oportunitate de investiții de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *