Report this app

Description

Există trei modele cheie de afaceri online pe care le consider cele mai interesante și acestea sunt conținutul (crearea de site-uri web pentru a genera trafic și, ulterior, venituri din publicitate), comerțul electronic (crearea unui brand de produse și vânzarea lor pe diferite platforme) și SaaS (Software as un serviciu – gândiți-vă precum Google, Microsoft, SurveyMonkey și Moosend).

Conținut –

În prezent, există peste 700.000 de site-uri web care utilizează schema de afiliere Amazon. Acest lucru permite webmasterilor să promoveze produsele care se vând deja pe Amazon, primind un comision pentru prețul vânzării, dacă un utilizator face clic pe linkul său.

Site-urile de conținut pot participa la marketingul afiliat. Deci, ce este marketingul afiliat? Marketingul afiliat este atunci când promovați produsul altcuiva pentru un comision din prețul de vânzare.

Ce necesită marketingul afiliat?

 • Reduceți costul inițial
 • Puține cunoștințe tehnice
 • Dorinta de a invata

Care sunt avantajele marketingului afiliat?

 • Nu este nevoie să aveți propriile produse
 • Există o mulțime de programe de afiliere (Amazon rulează un program de afiliere)
 • Nu aveți nevoie de cunoștințe anterioare pentru a avea succes

Ce îi ajută pe oameni să reușească în marketingul afiliat?

 • Alegerea unei nișe veșnic verzi
 • Promovarea produselor care au deja succes
 • Și, în cele din urmă, aveți nevoie de un sistem eficient care să vă ajute să obțineți clienți noi și să vă ajute să păstrați clienții.

Odată ce ați construit cu succes și ați început să generați o cantitate semnificativă de venituri, puteți să vă vindeți site-ul web, piața actuală vede blogurile vândând de 2 până la 3 ori veniturile lor anuale.

Comerț electronic –

Iată un scurt extras dintr-o postare pe blog pe care am publicat-o nu demult, conținând cele mai bune sfaturi pe care le au acești pionieri pentru noii veniți în retailul online.

Kai Davis de la Double Your Audience îi îndeamnă pe proprietarii de magazine să construiască o înțelegere aprofundată a pieței țintă, afirmând că există două întrebări care trebuie puse pentru a vinde eficient publicului lor.

 • Ce eveniment de viață ți-a inspirat clientul să-ți caute produsul?
 • Cui este persoana căreia încerci să îi vinzi? Ce vârstă are? Ce alte produse cumpără? Ce site-uri citesc? Ce-i ține treaz noaptea?

„Când înțelegeți acești doi factori critici – Persoana țintă și Declanșatorul – vă este mult mai ușor să înțelegeți cui să vindeți și cum să le vindeți”, spune Davis.

Kunle Campbell de la 2x eCommerce consideră că un factor cheie de succes este păstrarea clienților – capacitatea magazinului de a convinge clienții existenți să revină destul de regulat.

El oferă următoarele sfaturi: „Acest lucru este activat de modelele lor de afaceri (ca în cazul comerțului cu abonament), de profunzimea ofertei din cataloagele lor de produse, produsele pe care le vând sunt reîncărcabile, sunt capabili să execute personalizări sofisticate 1: 1 marketing prin e-mail care îi împinge pe clienți să răscumpere și să ofere programe de loialitate și recompense ale acestora. ”

Ryan BeMiller de la Shopping Signals spune că succesul comerțului electronic depinde de doi factori la fel de importanți: oferirea de produse dorite și trafic calificat.

Din perspectiva produsului, el spune: „Cele mai reușite produse sunt cele care nu pot fi achiziționate cu ușurință personal la un magazin local și care fac parte dintr-o nișă pe care oamenii îi pasionează”.

În ceea ce privește traficul, anunțurile Ryan: „Prin„ trafic calificat ”, mă refer la traficul care este direcționat către nișa dvs. specifică. Trimiterea unei grămezi de trafic aleatoriu pe site-ul dvs. nu vă va ajuta prea mult. Cu toate acestea, dacă generați trafic organic sau plătit, care este format din oameni pasionați de nișa dvs., aveți șanse mult mai mari de succes. ”

Pentru mai multe informații despre aceste și multe alte sfaturi grozave, citiți postarea completă de pe site-ul FE International.

SaaS –

Se preconizează că piața SaaS va crește la 220,21 miliarde de dolari în 2022 [1], exemplificând cererea crescută de produse software, care este completată de trecerea continuă către produsele online, arătând că nu există semne de încetinire a creșterii.

Companiile SaaS profitabile au tendința de a avea o rată scăzută de rotație și o rată ridicată de reînnoire, deci este important să oferiți servicii suplimentare pentru clienți; ajutând la creșterea vânzărilor prin cuvântul din gură.

O afacere bună SaaS răspunde, de asemenea, nevoilor consumatorilor într-un mod extrem de relevant, deoarece are:

 • Disponibilitate
 • Scalabilitate
 • Securitate
 • Simplitate
 • Concentrarea pe aceste elemente centrate pe
 • consumator vă poate ajuta să construiți o afacere SaaS profitabilă.

Concentrarea pe aceste elemente centrate pe consumator vă poate ajuta să construiți o afacere SaaS profitabilă.

Un exemplu excelent de companie SaaS de succes este Zoom, în ianuarie 2017, compania a ajuns la o evaluare de 1 miliard USD [2], devenind unicorn. Zooms se concentrează asupra clienților lor care i-au ajutat să realizeze această evaluare în doar 6 ani și doar 3 ani mai târziu au o plafon de piață de 65 miliarde USD, totul de la furnizarea de conferințe video utilizatorilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *