Report this app

Description

Vindeți fotografii online

Aceasta este o altă utilizare a smartphone-ului dvs. Puteți face imagini de înaltă calitate ale naturii, locurilor, oamenilor, lucrurilor, vaselor, caselor etc. și să le vindeți online.

Există un număr mare de site-uri precum Shutterstock, Fotolia,, iStockPhoto, Photobucket unde vă puteți trimite fotografiile.

Ori de câte ori un client dorește să cumpere fotografiile dvs., veți fi plătit conform prețului pe care îl fixați. Puteți fi plătit de mai multe ori pentru aceleași fotografii.

Câștigați bani de pe smartphone

Există diverse aplicații care vă pot aduce câțiva bani mici realizând și finalizând câteva sarcini simple pe telefonul dvs. inteligent.

Există cel puțin 10 aplicații care vă pot câștiga venituri suplimentare în intervalul 100-150 USD pe lună. Trebuie să faceți sondaje simple, să completați oferte prin înscriere pe alte site-uri web, să jucați jocuri, să vizionați videoclipuri etc.

Tranzacționare de acțiuni și valutare

Tranzacționarea acțiunilor și tranzacționarea valutară este o modalitate foarte profitabilă de a câștiga bani pentru cei care au o idee bună despre piață.

Există un număr de cursuri gratuite sau plătite disponibile pe internet care vă pot instrui pentru tranzacționare online. Puteți chiar să citiți ziare precum Economic Times sau să vizionați canale TV precum CNBC pentru a deveni mai experți în domeniu.

Este riscant să intre pe această piață fără cunoștințe suficiente

Oferiți instruire și consultanță

Dacă dețineți niște abilități bune și vă place să predați, atunci puteți începe o afacere de instruire sau consultanță online.

Puteți oferi instruire în limba engleză sau orice curs de informatică, puteți oferi consultanță pe vastu, orice subiect tehnic sau dacă sunteți medic, puteți oferi consultanță pentru tratament etc.

Există numeroase lucruri pe care le poți preda online. Vă puteți promova afacerea creând un site web sau o pagină de Facebook sau plasând reclame în site-uri clasificate etc.

Întoarcerea site-ului

La fel ca tranzacționarea pe domenii, răsturnarea site-urilor web este, de asemenea, o afacere fierbinte pentru a câștiga bani online. Aici nu vă ocupați de domenii, ci de site-uri web.

Trebuie să creați un site web, să lucrați pe el timp de 3-6 luni sau mai mult, astfel încât să puteți începe să câștigați bani de pe site-uri web.

După ce câștigi 2-3 luni, poți pune acel site la licitație pe Flippa și alte platforme. Puteți obține cu ușurință de 15-20 ori prețul câștigurilor dvs. lunare de pe acel site web.

Comerciant de domenii

Tranzacționarea pe domenii este o altă afacere cu profit ridicat pe care o puteți face online. Dar aici aveți nevoie de investiții pentru cumpărarea domeniului. ‘

Trebuie să fii expert SAU trebuie să obții cunoștințe detaliate înainte de a începe această afacere. Puteți cumpăra domenii de la GoDaddy sau alt registrator de domenii pentru mai puțin de 10 USD și vinde în viitor persoanei nevoiașe pentru sute de dolari.

Abilitatea dvs. aici este de a identifica domenii grozave care nu sunt încă rezervate, iar companiile în viitor pot încerca să cumpere acel domeniu.

Atunci când companiile nu găsesc domeniul ales de ei, contactează proprietarul domeniului pentru tranzacție și este în controlul tău să stabilească prețul.

Puteți chiar să vă puneți domeniile la licitație, astfel încât oamenii să poată cumpăra direct la prețul dorit.

Deveniți vânzător online

Vânzarea online nu este ca vânzarea tradițională. Aici trebuie doar să deveniți vânzător pe unele dintre cele mai importante portaluri de cumpărături precum eBay, Amazon, Flipkart, SnapDeal etc. și să enumerați produsele pe care doriți să le vindeți.

Puteți să vă plimbați prin oraș și să verificați cele mai bune produse pe care le puteți vinde pe aceste site-uri. Trebuie să încercați cele mai bune produse pe care le puteți vinde la un preț mai mic decât piața.

Crede-mă, e mai ușor decât gândul tău. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să acționezi.

Canalul canalului YouTube

Mergi oriunde sau faci orice, dacă îți place să filmezi videoclipuri în toate aceste ocazii, atunci poți câștiga bani de pe YouTube.

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați videoclipurile pe YouTube și să deveniți partener YouTube. Pentru fiecare vizualizare, veți fi plătit.

Cândva, dacă oricare dintre videoclipurile tale devine viral, atunci poți câștiga bani uriași.

Vânzător pe Fiverr

Fiverr este un loc unde poți face orice serviciu la 5 USD. Puteți vizita site-ul web Fiverr – Piața serviciilor independente pentru The Lean Entrepreneur și puteți verifica ce tip de serviciu puteți face pe Fiverr.

Puteți deveni vânzător pe Fiverr și puteți crea concerte unde puteți spune oamenilor că puteți face acest lucru și așa pentru 5 USD.

Oamenii vă văd concertul și, dacă le place, vă vor comanda serviciul. Chiar dacă finalizați 1 concert pe zi, puteți câștiga 150 USD sau 9000 Rs. / pe lună.

Micro-lucru

Dacă sunteți un fel de persoană care dorește modalități simple de a câștiga bani online și nu mai mare decât 200 $ – 300 $ (Rs.15000) pe lună, atunci puteți deveni un mic lucrător.

Aici puteți lucra la o varietate de sarcini diferite, cum ar fi identificarea unui obiect, evaluarea și comentarea pe diferite site-uri, vizitarea unor site-uri web, găsirea detaliilor de contact, cercetarea mică, scrierea de articole mici etc.

SEO

Aceasta este una dintre cele mai populare afaceri online și dacă aveți idee de SEO, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câștigarea de bani online.

Companiile cheltuiesc sute până la mii de dolari în fiecare lună pe SEO, astfel încât site-ul lor web să poată ajunge în partea de sus a Google pentru cuvintele cheie de afaceri.

Trebuie să urmați instruirea de la un institut popular precum SEOTrainingCourse.co.in, unde puteți afla sfaturi practice SEO și le puteți implementa pentru a clasifica diferite tipuri de site-uri.

web design

Dacă aveți idee de proiectare și dezvoltare web, atunci puteți face bani online luând comenzi de la clienții care doresc să își dezvolte site-ul web.

Dacă nu aveți idee, puteți lua cursul și apoi începeți acest lucru, deoarece acest domeniu are un mare potențial. Fie puteți promova acest lucru offline, fie creați propriul site web și promovați 0nline.

Scriere Job

Scrierea este un alt mod mai bun de a câștiga bani pe internet prin scrierea diferitelor tipuri de conținut. Puteți scrie pentru bloguri, companii, instituții, persoane individuale etc.

Diferite tipuri de scriitori sunt plătiți diferit. În mod normal, oamenii sunt plătiți cu 5 USD sau mai mult pentru 500 de cuvinte de conținut.

Puteți accesa site-uri precum Elance, iWriter, WriterBay, FreelanceWriting, TextBroker, http://ExpressWriters.com, resurse de scriere independentă, locuri de muncă, concerte și sfaturi pentru a găsi conținutul de scriere.

Asistent virtual

Un asistent virtual este ca un asistent personal care poate câștiga bani lucrând online pentru cineva fără a fi prezent fizic.

Poate face o varietate de sarcini, cum ar fi îngrijirea site-urilor web, consiliere, scriere și corectură, publicarea conținutului, marketing, codificare, dezvoltarea site-urilor și a aplicațiilor, cercetare etc.

Există zeci de companii precum HireMyMom, MyTasker, Zirtual, uAssistMe, 123Employee unde vă puteți înscrie pentru asistență virtuală.

Deveniți freelancer

Freelancing-ul este un alt mod popular de a câștiga bani după AdSense și marketingul afiliat. În calitate de independent, puteți lucra temporar cu companii mici sau mari și le puteți oferi serviciile dvs.

Freelancerii pot câștiga de la 500 USD până la 2000 USD pe lună, în funcție de tipul de abilități pe care le veți folosi ca independent.

Puteți lucra ca scriitor de conținut, designer web, design grafic sau puteți oferi servicii precum SEO, introducere de date și multe altele.

Există zeci de site-uri web populare precum Elance, Freelancer.in, WorkNHire, Upwork, People per Hour etc., care vă pot oferi platforma gata cu clienții gata.

Câștigați cu marketingul afiliat

Dacă sunteți serios cu privire la câștigarea de bani online și sunteți un tip muncitor care dorește să facă venituri mari, atunci marketingul afiliat este pentru dvs.

Există mai multe posibilități de marketing afiliat decât înainte, datorită creșterii ridicate a cumpărăturilor online.

Există sute de comercianți online precum Flipkart, Amazon, eBay, Clickbank, CJetc. unde vă puteți înscrie și promova produsele lor.

În marketingul afiliat, pur și simplu ajutați clienții să cumpere produsul potrivit prin crearea unui site web simplu și în schimb puteți câștiga comision de la 4% la 20%.

Vă puteți înscrie gratuit aici, astfel încât să vă putem trimite unul dintre cele mai bune ghiduri de marketing afiliat care vă poate ajuta să obțineți venituri mari.

AdSense și alte rețele publicitare

Aveți nevoie de un site web (pe care oricine îl poate crea acum câteva zile) și de câteva trucuri pentru a aduce traficul pe site-ul dvs., astfel încât să puteți câștiga bani din AdSense și din alte rețele publicitare.

Am pregătit unul dintre cele mai bune cursuri pentru câștiguri AdSense pe care le-au folosit mii de oameni din India și din întreaga lume și acum câștigă peste 200 până la 1000 USD pe lună.

Deveniți un Solvent Captcha

Dacă aveți mai mult timp, puteți adăuga venituri suplimentare în buzunar lucrând ca un rezolvator de captcha. Acesta este cel mai simplu mod de a câștiga bani online.

În calitate de rezolvator de captcha, trebuie să citiți imaginile captcha și să tastați caracterele exacte. Trebuie să fii foarte rapid pentru a câștiga venituri mai bune.

Puteți fi plătit până la 2 USD pentru fiecare 1000 de captchas rezolvate.

Câștigați cu site-uri GPT

Pentru a adăuga mai multe venituri, vă puteți alătura, de asemenea, site-urilor GPT unde puteți câștiga bani făcând mici sondaje, vizionând videoclipuri, jucând jocuri și făcând multe alte activități.

Am lucrat la un număr de site-uri GPT, dar vă vom recomanda doar 3 site-uri care își plătesc membrii la timp. Puteți primi plata prin PayPal, cec sau transfer bancar.

Câștigați de pe site-urile PTC

Dacă încercați să câștigați bani online și aveți nevoie doar de un venit suplimentar mic sub 200 USD (12.000 Rs), atunci site-urile PTC sunt cel mai bun mod de a începe.

Aici trebuie să faceți clic și să citiți reclamele timp de 10-3 secunde și să fiți plătit pentru fiecare reclamă pe care o vedeți.

Există multe site-uri unde vă puteți înregistra și câștiga bani citind reclame. Toate site-urile sunt gratuite și nu există deloc investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *