Începeți afacerea unică astăzi pentru 2022

0/5 No votes

Report this app

Description

Acest șablon este gata pentru a fi tipărit pe hârtie A3, deci este ușor de utilizat în timpul unei sesiuni de brainstorming. Puteți descărca acest șablon premium de livrare prin drop folosind linkul de mai jos.

Alegeți o nișă!

Asigurați-vă că oamenii știu imediat ce vindeți și că ceea ce vindeți este o piață de nișă, cu de preferință niciun concurent sau câțiva concurenți!

Piață în creștere

Anticipați la modelul de piață în creștere, asigurați-vă că pariați pe vaci de bani sau stele în creștere, în loc de câini mușcați …

Alinierea strategiei dvs. pentru livrarea prin drop

Înainte chiar să vă gândiți la livrarea prin livrare, trebuie să verificați dacă livrarea prin livrare se încadrează în strategia dvs. comercială existentă. Ce trebuie făcut pentru a-l putea implementa?

  • Activități: activitățile cheie pe care trebuie să le implementați?
  • Parteneri: de ce parteneri de livrare de livrare aveți nevoie?
  • Valoare: stabiliți cum veți crea valoarea clientului din livrarea prin drop?
  • Clienți: în ce mod expedierea prin drop va influența experiența clientului?
    Piață: către ce piețe doriți să oferiți livrări directe?
  • Canale: ce canale veți folosi pentru a activa livrarea prin drop?
  • Costuri și venituri: în ce mod expedierea prin livrare va crea venituri suplimentare și vă va influența costurile? Este sănătos din punct de vedere financiar să faceți livrări directe?

Pentru afaceri pe termen lung, este important să acoperiți toate riscurile.

Drop Shipping sună ușor și o modalitate bună de a câștiga bani, dar are câteva probleme serioase cu care te poți implica dacă nu ești atent și nu te protejezi bine! De exemplu .. este posibil să fi observat că unele sigle și numele de marcă au un indicativ „TM”, (C) sau ® (R). Sau sunteți brevetat … Dacă nu sunteți atent, ați putea fi surprins într-o zi. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să nu vă mai întrebați. AliExpress este format în principal din furnizori chinezi. Cu toate acestea, legea privind PI, mărcile comerciale și contractele este din ce în ce mai respectată de furnizorii chinezi, totuși este o problemă importantă faptul că ei copiază faimoasele produse TM / C / R / brevetate !! Prin urmare, alegeți să vă protejați cu cel mai bun acord Dropshipping pe care îl puteți obține și să reduceți riscul de a vă pune în dificultate.

Uită-te și la asigurări, etc …

Nu vrei să te sperie, dar aceasta este realitatea în care trăim. Trebuie să te pregătești, totuși, nu este foarte obișnuit că Expeditorii Drop sunt considerați responsabili (încă).

Serviciu clienți? A avea un serviciu clienți extraordinar poate fi foarte important atunci când doriți ca clienții dvs. să aibă încredere în voi. Dar cum funcționează acest lucru atunci când efectuați livrarea prin drop. În cazul expedierii prin drop, nu sunteți responsabil pentru îndeplinirea. Prin urmare, serviciul pentru clienți este parțial scăpat de controlul dvs. și ar trebui să aranjați furnizorul să fie responsabil pentru acest lucru. Prin urmare, este important să încheiați un bun acord Dropshipping cu furnizorul.

Logistică și postvânzare

Cu siguranță nu mai există logistică sau inventar, dar ce se întâmplă dacă depozitul dropship sau furnizorul dvs. nu sunt fiabile? Ce se întâmplă dacă creează o mizerie? A avea contracte clare și transparente cu aceștia va fi principala prioritate. De asemenea, trebuie să automatizați cât mai mult posibil. Căutați parteneri care o fac.

Cum să creați venituri cu livrarea prin drop

În primul rând, nu este ușor să generați venituri cu livrarea prin livrare. Când rulați un magazin online care oferă numai produse livrate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice inventar sau îndeplinire a produsului. Tot ce trebuie să faceți este să vindeți produsele, să luați comenzi și să obțineți un profit decent. Sună la bine să fie adevărat? Da, este. Sunt câteva lucruri de reținut:

SEO: optimizarea motorului de căutare, folosind cuvintele cheie potrivite pe piața dvs., este foarte importantă. Există multe informații disponibile cu privire la modul de generare a traficului și nu voi intra în detalii despre acest subiect.
Obțineți prețul real cu ridicata?
„Nu”, în mod implicit nu primiți un preț real cu ridicata. Adesea, distribuitorii dropship percep taxe suplimentare și / sau aplică aceste taxe la prețul de vânzare cu ridicata. Este rezonabil? Da, uneori se datorează faptului că distribuitorul face toate lucrările aici și acest lucru se va reflecta cu siguranță în prețul dvs. cu ridicata. Asigurați-vă că cunoașteți prețurile și taxele. sigur vă ajută atunci când comparați mai mulți distribuitori pentru a determina dacă prețul dat este corect. Negociați cu furnizorii dvs. și configurați o situație WIN-WIN.
Costuri de livrare.
Atunci când lucrați cu mai mulți distribuitori și clienții comandă mai multe produse simultan care provin de la mai mulți distribuitori, acest lucru va avea un efect negativ asupra carcasei totale de expediere. De ce? Acest lucru este cauzat de faptul că produsele nu vor fi expediate într-un singur transport. În schimb, mai mulți distribuitori expediază din depozit diferit către client. Rezultatul este că este posibil să trebuiască să transferați aceste costuri suplimentare de transport către consumator, ceea ce reduce competitivitatea prețurilor.
Urmărirea logisticii de expediere
Logistica poate deveni un iad pentru tine și clientul tău. Glonțul de mai sus vă oferă deja un răspuns la de ce. O soluție logistică complet automatizată, cu urmărire clară, poate reduce această povară. Orice intervenție umană este acest proces care poate provoca costuri suplimentare de administrare. Urmărirea urmăririi va fi foarte importantă, deoarece aveți mai multe expedieri care pot ajunge în momente diferite.
Cine este responsabil pentru serviciul pentru clienți (CS)?
A avea CS la fel de minunat este foarte important atunci când vrei ca clienții tăi să aibă încredere în tine. Dar cum funcționează acest lucru atunci când efectuați livrarea prin drop. În cazul expedierii prin drop, nu sunteți responsabil pentru îndeplinirea. Deci CS este parțial scăpat de controlul tău.
Este mai mult sau mai puțin de lucru?
Acest lucru depinde într-adevăr de modul în care îl configurați. Cu siguranță nu mai există logistică sau inventar, dar ce se întâmplă dacă depozitul dropship sau furnizorul dvs. nu sunt fiabile? Ce se întâmplă dacă creează o mizerie? A avea contracte clare și transparente cu aceștia va fi o prioritate absolută. De asemenea, trebuie să automatizați cât mai mult posibil. Căutați parteneri care o fac.
Așadar, adăugând produse de livrare minunate, puteți crește veniturile dacă le puteți comercializa consumatorilor dvs. la un preț bun, dar ar trebui să țineți cont de costurile și problemele suplimentare. Continuați să-l împingeți, implementați un SEO bun, așa cum au menționat și alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *