Interogări rezolvate despre viitorul Crypto

0/5 No votes

Report this app

Description

Cred că trebuie să deconstruiți această întrebare în mai multe părți:

Va apărea o alternativă la numerar? Probabil ca nu. De ce? Numerarul este simplu. Este ușor de utilizat. Acesta va fi acceptat din ce în ce mai puțin pe măsură ce metodele electronice devin mai răspândite. Numerarul era o monedă comodă, dar acum este o durere. Am o agrafă cu mai multe carduri de credit și ~ 40 USD în numerar. Cred că sunt aceiași 40 USD în ultimele 6 luni. Pur și simplu nu folosesc numerar, totul este card de credit sau telefon.

Criptomonedele vor înlocui moneda emisă de guvern? adică veți plăti electronic cu bitcoin mai degrabă decât să plătiți electronic cu USD, Euro, RMB etc. Probabil că nu. De ce? Moneda emisă de guvern este stabilă și înțeleasă. Cumpăr ceva cu 20 USD pe cardul meu de credit. Știu că este de 20 USD. Comerciantul știe că este de 19,40 USD (mai puțin taxa de servicii de 3%). Este ușor. Dacă aș cumpăra ceva pentru 20 USD, care este exprimat cu o monedă neguvernamentală, aș putea plăti 18,60 USD sau 22,10 USD (sau chiar 30,18 USD cu modul în care Bitcoin fluctuează astăzi.) Aș putea fi dispus să plătesc mai puțin, dar aș ezita să plătesc Mai Mult. Vânzătorul ar fi dispus să ia mai mult, dar ezită să ia mai puțin. CUNOAȘTEREA valorii și stabilității face ca o monedă emisă de guvern să fie mai bună.

Criptomoneda va înlocui moneda standard, deoarece există mai puține taxe? Nu. Pentru că odată ce toată lumea se va implica, vor exista mai multe taxe. Taxele nu sunt o funcție a monedei, taxele sunt o funcție a comodității. Ați fi mai dispus să folosiți criptocurrency dacă ar fi la fel de convenabil ca un card de credit (iar vânzătorii ar fi mai probabil să o accepte.) Dar asta înseamnă că o entitate de tip Visa / mastercard trebuie să se implice pentru a facilita tranzacția. Și asta costă bani. POS / casele de marcat nu vor fi modernizate pentru a gestiona cripto, deoarece sunt prea multe dintre ele care apar.

Criptomonedele vor câștiga vreodată suficientă tracțiune pentru a fi o alternativă viabilă la monedă? Probabil ca nu. Bitcoin a crescut în popularitate din cauza creșterii rapide. Și apoi s-a prăbușit. Oamenii au încasat 401K pentru a-l urmări și și-au pierdut fundul. Este ca piața imobiliară din 2008. Doar mai repede. Dar atunci a apărut zeci de alte alternative criptografice. Ce se întâmplă dacă doriți să vă cheltuiți cripto-ul alternativ, dar retailerul ia doar bitcoin? Articolul de 20 USD este .007863 în criptă alternativă, care este .0034723 în bitcoin, care este cât de mult în dolari reali? Dacă ați încercat vreodată să efectuați o tranzacție valutară cu 3 căi, așa cum am făcut și în alte țări, știți doar că vă înșelați. Orice beneficiu din „costurile mai mici” ale cripto-ului este șters în mod magic, deoarece toată lumea trebuie să le transforme în ceva pe care îl poate folosi.

Guvernele vor ceda vreodată controlul monetar? IN NICIUN CAZ. Există o mână de țări care folosesc USD ca monedă, deoarece este prea dificil să-și mențină monedele. Dar acestea sunt de obicei națiuni insulare mici. Nici o țară mare nu vrea să renunțe la control. În SUA, deoarece USD este moneda standard, orice faceți cu cripto va necesita traducere, iar acest lucru va adăuga costuri (reale sau de schimb) care vor face criptarea mai puțin de dorit.

Cripto va înlocui vreodată PayPal și Venmo? Da, pentru o parte din populație, dar nu suficient pentru a conta.

Criptomonedele sunt bune pentru speculații în acest moment. La început, când erau stabili, erau buni pentru a ascunde tranzacțiile, dar acum, din cauza speculațiilor și fluctuației, nu sunt medii bune pentru schimb, doar pentru jocuri de noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *