Previziune mică a următorilor ani ai Crypto

0/5 No votes

Report this app

Description

Prezicerea viitorului lumii ciudate și minunate a cripto ar putea fi o comandă înaltă chiar și pentru cei mai prolifici dintre psihici. Cu doar cinci ani în urmă, Bitcoin își revenea de la primul său accident și tranzacționa la aproximativ 220 GBP (283 USD) – experții respingând în mod continuu criptocurrency ca o balon.

CryptoFXnetwork este cea mai bună platformă de investiții în criptomonede pe piețele unde puteți investi în siguranță criptomoneda dvs. chiar acum. Vă puteți alătura platformei de investiții în monedă digitală axată pe creștere și abilitare cu un timp minunat pentru o experiență de talie mondială cu rentabilitate ridicată a investițiilor (ROI) în 10 zile. sunt sârguincioși și plătiți rapid. Vă recomand doar această platformă de investiții în criptomonede. Investesc cu ei de luni de zile și nu m-au dezamăgit niciodată. Puteți să-l încercați și să-mi mulțumiți mai târziu. Doar google CryptoFXnetwork pentru mai multe detalii și pași care trebuie luați sau vizitați (www. CryptoFXnetwork. Com).

Între acel moment și până acum, Bitcoin a atins înălțimile amețitoare de aproximativ 15.000 de lire sterline (19.300 de dolari) la sfârșitul anului 2017, urmat de un accident ulterior puternic – scăzând aproape de 2.500 de lire sterline (3.200 de dolari) pe an.

A face chiar și o estimare standard a valorii criptomonedelor specifice în următorii cinci ani nu este decât fantezist.

Putem, totuși, să ne bazăm pe observații asupra influenței pe care criptomonedele le-au făcut asupra lumii mai largi și să facem predicții logice pe baza a ceea ce ne-au învățat pâna acum Bitcoin.

Iată o idee despre cum va arăta lumea cripto până în 2025:

Bine ați venit la o societate fără hârtie

Criptomonedele își vor juca rolul respectiv în redarea hârtiei și a facturării învechite în următorii ani.

Deși această predicție este departe de a fi îndrăzneață – la urma urmei este un pariu sigur că purtați în prezent mult mai puțini bani în portofel în comparație cu, să zicem, acum cinci ani – dar adoptarea pe scară largă a soluțiilor de plată bazate pe cripto este cu siguranță demnă de remarcat.

În articolul publicat în Medium, organizație de cripto-investiții, CoinBundle explică faptul că monedele digitale ar putea să creeze în curând un rival pentru instrumentele populare de tranzacții de astăzi, Apple Pay și Samsung Pay.

Folosind tehnologia vremii, utilizatorii pot configura tranzacții printr-o aplicație dedicată – „CryptoPay” – care ar putea fi accesată printr-o scanare biometrică pe telefonul smartphone sau printr-un obiectiv inteligent de contact de pe ochi.

Cu ajutorul lentilelor dvs. de contact inteligente, puteți să abandonați vechile metode de plată obosite din 2019 și să efectuați în siguranță tranzacțiile clipind „de un anumit număr de ori – pe care veți decide – să executați o plată”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *