Report this app

Description

Bitcoin în sine a fost volatil în ceea ce privește valoarea prețurilor, datorită diverselor știri legate de mineritul bitcoin și efectul său asupra planetei. În timp ce alte „monede stabile” au devenit din ce în ce mai populare datorită instabilității alternativelor originale nestabile.

Tranzacționarea criptografică poate fi o modalitate palpitantă de a câștiga bani în plus, dar la fel ca jocurile de noroc, poate crea, de asemenea, o mulțime de stres și pierderi financiare, iar cu piața în starea actuală, mulți utilizatori trec la opțiuni mai automatizate pentru investiții în criptomonede cu diverse companii precum dollarcostaveraging.io/ care oferă astfel de servicii.

Există diverse povești disponibile online cu privire la succesul tranzacționării criptografice. De exemplu, acest exemplu de comerciant japonez care a transformat 15.000 de dolari în 150.000.000 de dolari.

Achiziționarea criptelor a devenit din ce în ce mai ușoară cu diferite schimburi de criptare online. Diferite companii precum Coinbase și Binance au devenit din ce în ce mai populare și au simplificat procesul de cumpărare a criptelor.

În concluzie, piața criptografică pare a fi o oportunitate de investiții profitabilă și una care va crește și va evolua mai mult cu timpul. Achiziționarea criptomonedelor a devenit mai ușoară, dar achiziționarea celei mai profitabile criptomonede a devenit mai dificilă și plictisitoare, prin urmare utilizatorii trec la platforme de investiții cripto mai automate.

Teoretic, criptomoneda trebuie să fie o linie de start excelentă pentru un nou tip de bani străini. S-ar putea să fie mici, din nou în idee, care stau în modul în care este folosit pentru tranzacții pe o scară mondială. Garanțiile banilor străini reali și internaționali trebuie să-i facă pe brokerii valutari să-și tremure pantalonii și campionii unei comunități deschise și a unui sistem economic deschis, cu sânge pe dinți.

Cu toate acestea, nu așa a mers și asta este vina noastră personală. Nu mai devine mai bun în primul rând calificat în Bitcoin și este esențial ca un stoc riscant, care a fost un râs de urmărit, cu fluctuații masive pe fundația de fiecare zi. În plus, a fost rapid victima unor comercianți uriași care ar trebui să folosească forțele pieței pentru a convinge cursul, ajutându-se prin zeci de milioane de cumpărători tineri interesați care au strâns criptocurrency la piept. Bitcoin a reprezentat ceva în plus decât simpla numerar și, pentru mulți, era de neconceput acum să nu cumpere din cauza faptului că atunci făcuseră parte dintr-o subcultură nou-nouță, un nou mod de a se întreba și un nou nivel global.

Criptomoneda ar fi putut reprezenta în plus conceptul de libertate și egalitate de-a lungul granițelor. Ideea devine și este superbă, dar, în realitate, criptomoneda este la un nivel atât de timpuriu încât va dura mult mai devreme decât se dorește să se vadă începutul a ceva nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *