Cele mai bune 11 aplicații precum Ibotta 2021

0/5 No votes

Report this app

Description

Banii de pe Internet pot fi câștigați nu numai stând acasă și urmărind cursurile de schimb sau realizând site-uri. Este posibil să vă completați bugetul chiar și în timp ce faceți cumpărături în magazinele obișnuite. Cheltuiți – și câștigați imediat.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un telefon și o aplicație utilă. Cu ajutorul lor, puteți scana cecurile din magazine și puteți primi ramburs. De asemenea, puteți face achiziții direct în aceste aplicații.

Reduceți recompensele pentru cumpărături înapoi – Câștigați carduri cadou

În aplicația Reduceri înapoi la cumpărături – Cumpărați carduri cadou, se actualizează ofertele săptămânale de rambursare pentru cumpărare. Aici veți găsi oferte de la mărci mari și mici.

Cum funcționează totul? Înscrierea la cerere este foarte simplă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cont existent pe orice rețea socială sau e-mail. Fiecare „afacere” trebuie „deschisă” sau activată în aplicație.

După apăsarea butonului „deblocare”, vi se va cere să participați la un sondaj sau să răspundeți la o întrebare. De asemenea, puteți viziona videoclipul promoțional. Odată ce oferta a fost activată, aceasta va merge la lista dvs. de cumpărături.

Următorul pas este de a recupera o parte din banii cheltuiți. Trebuie să mergeți la cumpărături la unul dintre magazinele care au un program de fidelizare. Pur și simplu atașați cardul client la aplicație. Pentru a face acest lucru, aceste magazine au un buton special pe pagină. Semnul „card” înseamnă că puteți lega cardul unui client și nu face fotografii cu cecuri.

Dacă în fața magazinului dvs. există doar o pictogramă a camerei. Apoi, trebuie să fotografiați cecul emis de casier cu camera. Acest lucru se poate face folosind camera încorporată în aplicație. Acest lucru necesită iluminare și îngrijire normală.

Unele produse vor trebui fotografiate separat. Adică, citiți codul de bare pentru a confirma că ați cumpărat exact ceea ce aveți nevoie. Veți primi banii în termen de 1-2 zile.

Când „rambursarea” dvs. ajunge în contul dvs., ar trebui să verificați lista de cumpărături. Aparatul analizează imaginile, deci nu poate decripta unele abrevieri.

Dacă oricare dintre achizițiile dvs. nu a fost luată în considerare, scrieți imediat asistenței. Atașați o fotografie a scrisorii de check-in, o captură de ecran a listei dvs. de cumpărături și o scrisoare cu o întrebare. De asemenea, vă puteți extinde echipa în aplicația Drop Cash Back Rewards Shopping – Câștigați carduri cadou.

Dacă aveți un cont pe orice rețea socială, puteți găsi grupuri specializate. Acolo, oamenii postează reclame precum „caută prieteni”. Ei caută doar oameni care să câștige bonusuri. Când persoana devine prietenul tău pe rețeaua socială, aplicația îl va adăuga și pe lista prietenilor tăi.

InboxDollars

InboxDollars este o aplicație de rambursare care vă permite să primiți o rambursare atunci când cumpărați în magazinele online. Atunci când cumpărați bunuri, puteți primi o rambursare sub forma unei sume fixe sau a unui procent din valoarea bunurilor.

În contul dvs. personal, puteți afla banii magazinului care sunt returnați. Tot aici puteți vizualiza procentul actual de bani înapoi. Găsiți și alegeți bunuri, țineți evidența achizițiilor dvs. și afișați ramburs.

Înregistrați-vă sau conectați-vă folosind contul dvs. într-una dintre rețelele sociale. Selectați unul dintre magazine din listă. Pentru comoditate, puteți utiliza filtrul tematic sau bara de căutare după numele produsului.

După ce ați mers la magazin, cumpărați bunurile. În colțul din dreapta sus apar informații despre mărimea reducerii. Rambursarea va fi efectuată numai după efectuarea plății și confirmarea primirii bunurilor. Statisticile de returnare pot fi vizualizate în contul dvs. în secțiunea corespunzătoare. Suma rambursării depinde de magazin.

Obțineți o sumă fixă ​​invitând un nou membru al serviciului. Dacă recomandarea dvs. acumulează suficiente fonduri în cont, veți primi un extra 15%.

Puteți obține venituri regulate folosind programul de afiliere. Partenerul va primi până la 90% din veniturile din servicii.

În contul dvs., există materiale promoționale. Cum ar fi bannere, linkuri, text, șabloane de scrisori pentru mailing. Pentru a vă înregistra ca partener, faceți clic pe elementul de meniu corespunzător din subsolul site-ului.

SavingStar – Reduceri alimentare

SavingStar – Grocery Rebates este o aplicație de rambursare. Oferă reduceri la mai multe articole de la mai multe magazine. După crearea unui cont, puteți răsfoi magazinele disponibile. Alegeți oferte care vă vor rambursa pentru achizițiile planificate.

După plată, trebuie să scanați chitanța și codul de bare folosind aplicația. Este important să deblocați ofertele de reduceri înainte de cumpărare. Deoarece unele reduceri nu pot fi utilizate după efectuarea unei achiziții. În unele magazine, puteți conecta un card de fidelitate la contul dvs. Atunci când cardul de fidelitate este scanat în registru, aplicația oferă reduceri.

De regulă, banii actualizați sunt adăugați în cont în termen de 48 de ore. Ofertele variază între magazine. SavingStar – Reduceri alimentare este un mod rapid și convenabil de a returna bani pentru achiziții. Lista ofertelor disponibile pentru orice magazin este diversă. Puteți căuta rapid oferte și puteți alege ce doriți să cumpărați.

Acest program are și o funcție de căutare. Astfel, dacă vedeți că un anumit produs are o ofertă de reducere, îl puteți cumpăra într-un magazin.

Uneori, există oferte marcate, în cazul în care o rambursare rambursează costul produsului. Există, de asemenea, oferte aleatorii marcate ca „cumpărați una, primiți a doua gratuit”. Fiecare ofertă include restricții, cum ar fi dimensiunea, varietatea sau limita pentru suma care trebuie plătită.

Aceste restricții pot fi găsite făcând clic pe ofertă înainte de a o debloca. Toate ofertele de reducere au, de asemenea, o dată de încheiere. Este posibil să nu fie afișat până nu expiră.

Ofertele cu reduceri pot fi schimbate și pentru achiziții online. Deschideți aplicația, selectați magazinul dvs. și lansați site-ul. După ce ați cumpărat, aplicația va depune o rambursare în termen de 30-60 de zile. Pot exista unele limitări. Astfel, citiți condițiile ofertei înainte de a cumpăra.

Dosh Obțineți bani și câștigați rambursare reală atunci când faceți cumpărături

Dosh Obțineți bani și câștigați rambursare reală atunci când faceți cumpărături este una dintre cele mai convenabile aplicații pentru primirea de bani înapoi.

Pentru a primi ramburs, trebuie să vă înregistrați în aplicație. Pentru aceasta, introduceți adresa de e-mail. Accesați e-mailul și confirmați e-mailul. Cu aceasta, vă puteți recupera parola. Acolo vor veni și scrisori cu informații despre promoții și concursuri profitabile.

Acum puteți cumpăra profitabil în orice mod convenabil. Rambursările au loc în trei pași simpli:

 • Selecția magazinului
 • Cumpărare
 • Restituire

În partea de sus a ecranului este un buton de meniu. Acolo puteți activa orice coduri, puteți modifica setările sau puteți vizualiza istoricul cumpărăturilor. Pentru a cumpăra în aplicație, selectați magazinul dorit. După ce faceți clic, veți primi informații detaliate despre acumularea rambursării. Apoi, trebuie să mergi la magazin.

Aici puteți găsi produsul potrivit. Pentru aceasta, aplicația Dosh Obține bani și câștigă rambursare reală atunci când faci cumpărături are un filtru convenabil. Alegeți prețul, livrarea și calitatea potrivite.

Apoi, puteți vizualiza evaluarea magazinului și a produsului selectat. După verificarea tuturor condițiilor, puteți face o cumpărare. Aplicația va plasa o comandă. Selectati o metoda de plata. Cardurile bancare și portofelele electronice sunt disponibile aici. Apoi, confirmați plata. În cele din urmă, veți primi o notificare cu privire la o cumpărare reușită.

Suma de rambursare pe care o puteți afla imediat la plata bunurilor. O rambursare va apărea în contul dvs. o zi mai târziu. Puteți urmări mișcarea dobânzii returnate în contul dvs. personal. Banilor dvs. li se va atribui alternativ un anumit statut:

 • în considerare
 • aprobat
 • adăugat la echilibru

Fondurile primite pot fi retrase pe orice card sau portofel electronic.

Cupon Sherpa

Toți junkii cu cupoane, aceasta este o aplicație pentru dvs. Coupon Sherpa este aplicația care oferă cele mai diverse tipuri de cupoane. Cuponul Sherpa unic are o gamă largă de cupoane online și în magazin, precum și cupoane bazate pe locație specifice zonei dvs.

În mod literal, nu trebuie să faceți nimic pentru a obține cupoanele din această aplicație – trebuie doar să o deschideți, să căutați ceea ce aveți nevoie și, dacă ați găsit ceea ce căutați, luați acel cupon și mergeți la casierie. Pentru o mai bună comoditate, puteți adăuga la „favorite” mărcile de magazine pe care le iubiți cel mai mult.

Un alt aspect care face Cuponul Sherpa extrem de convenabil este faptul că aici nu trebuie să răscumpărați bani sau să faceți achiziții suplimentare și așa mai departe. Pur și simplu utilizați aplicația pentru a reduce prețul general.

De asemenea, merită menționată interfața aplicației. Nu este doar ușor de utilizat, ci este realizat foarte coerent, astfel încât pe pagina principală să puteți vedea cele mai profitabile oferte de cupoane, dar puteți trece cu ușurință la pagina de căutare sau la pagina care conține lista tuturor mărcilor prezentate .

Pentru a găsi magazinele cupoanelor din zona dvs., puteți utiliza GPS. Aplicația va găsi automat orice altceva. Mai mult, puteți sorta cupoane după categorii precum îmbrăcăminte, încălțăminte, magazine universale și electronice. Configurați notificări dacă doriți să aflați mai întâi despre cele mai bune cupoane noi!

Checkout 51: cupoane alimentare

Checkout 51: cupoanele alimentare sunt una dintre cele mai populare aplicații de rambursare. Procesul de înregistrare în aplicație nu este complicat. Pe ecranul principal al aplicației, există un câmp de înregistrare. Va apărea o fereastră cu un formular în care trebuie să introduceți datele. Există două opțiuni:

 1. vă puteți înregistra în mod standard introducând adresa de e-mail și parola
 2. vă puteți înregistra folosind contul dvs. într-una dintre rețelele sociale populare

După ce vă confirmați adresa de e-mail, contul dvs. va deveni activ.

Puteți accesa e-mailul direct din contul dvs. personal. entru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați în aplicAcolo veți găsi și linkuri pentru a retrimite scrisoarea. După înregistrare, veți primi un bonus plăcut sub forma unui cont premium gratuit timp de 7 zile.

Aplicație Checkout 51: Beneficii cupoane alimentare:

 • Înregistrare ușoară și bonusuri
 • Rambursare crescută pentru anumite magazine
 • Adesea concursuri, promoții și extrageri de premii sunt organizate în rândul utilizatorilor
 • Un sistem de coduri promoționale care vă permite să măriți rambursarea sau să obțineți o reducere suplimentară
 • Program de loialitate pentru clienții obișnuiți
 • Program de afiliere profitabil destinat oricăror utilizatori
 • Un număr mare de opțiuni pentru retragerea de fonduri
 • Cu cât este mai mică, cea mai mică sumă de retragere
 • Aplicație mobilă convenabilă
 • Serviciu fiabil, testat în timp

Aplicația Checkout 51: cupoanele alimentare au o interfață drăguță și intuitivă. În partea de sus a ecranului sunt următoarele elemente:

 • Ambele solduri sunt indicate: confirmat (galben) și acumulare în așteptare (gri).
 • Dând clic pe „stea”, veți vedea o listă de magazine care v-au plăcut.
 • Afișează notificări de noi promoții, concursuri și multe altele.
 • Făcând clic pe acest buton, veți fi condus la meniul profilului dvs.

Mai jos este o bară de căutare pentru magazine. Există, de asemenea, butoane pentru a accesa pagina cu toate magazinele, precum și un link către pagina programelor afiliate.

Oferte de rambursare și recompense la cumpărături cu Shopkick

Oferte și recompense de rambursare pentru cumpărături cu Shopkick este cel mai mare serviciu de rambursare cu peste 1100 de magazine online populare. Aplicația găzduiește în mod constant diverse promoții și concursuri cu premii interesante. Există, de asemenea, o secțiune „magazine cu rambursare crescută”. Uneori, la unele magazine, există chiar și o „dublă restituire de numerar”.

Nu există comision pentru retragerea banilor. Pentru a începe să primiți bani înapoi pentru achiziții, trebuie să efectuați câțiva pași simpli. Înregistrați-vă în aplicație. Conectați-vă la contul dvs. utilizând numele de utilizator și parola.

Selectați un magazin, faceți clic pe butonul „du-te la magazin” și cumpără-ți bunurile preferate. Apoi, după un anumit timp, veți vedea o rambursare creditată în contul dvs.

Cu cât utilizați mai mult această aplicație, cu atât starea dvs. devine mai mare. Starea superioară vă va permite să primiți o rambursare sporită. Aplicația Cashback Deals & Rewards on Shopping with Shopkick are un meniu de profil convenabil. Puteți intra în el făcând clic pe fotografia dvs.

Acest meniu include următoarele elemente

 • Biroul meu. Afișează numărul de fonduri și informații despre starea dvs. Starea dvs. curentă, rambursare totală. De asemenea, aici veți vedea numărul de fonduri pe care trebuie să le colectați pentru a trece la nivelul următor.
 • Comenzi și finanțe. Soldul și toate informațiile despre comenzile și retragerile dvs. sunt disponibile aici. Acestea sunt afișate cu data, descrierea operațiunii și mărimea rambursării.
 • Retrage fonduri. Aici puteți alege orice metodă convenabilă și puteți solicita retragerea de fonduri. Aceeași pagină afișează istoricul tuturor plăților dvs.
 • Această secțiune este necesară pentru a introduce codurile primite. De asemenea, afișează informații detaliate despre codurile activate.
 • Secțiunea include 3 subsecțiuni: Setări generale, Securitate și conectare, Notificări și Buletine informative. Acestea vă permit să modificați detaliile de contact, țara și moneda, parolele. De asemenea, puteți activa sau dezactiva diferite notificări și buletine informative. Aici vă puteți șterge contul.
 • În această secțiune, puteți găsi răspunsuri la întrebările adresate sau puteți crea apelul la asistență tehnică.
 • Ieși. Vă permite să vă deconectați de la cont.

Aplicația este gratuită atât pentru platformele Android, cât și pentru iOS.

Preluează recompense: scanează chitanțele, câștigă carduri cadou

Primiți recompense: Scanați chitanțe, câștigați carduri cadou este un serviciu de rambursare care returnează bani pentru diferite achiziții. Când faceți cumpărături, veți putea restitui la sold o parte din fondurile cheltuite pe cecuri.

Când faceți cumpărături, asigurați-vă că luați cecul. Veți avea nevoie de acesta pentru a returna o parte din fonduri de la fiecare cumpărare. La promoție participă doar anumite produse. Puteți vedea toate produsele în directorul aplicației.

Pentru a lucra cu serviciul va trebui să creați un cont nou. Pentru aceasta, specificați adresa de e-mail și parola. Banii economisiți pot fi retrași pe un card bancar pentru alte achiziții. De asemenea, puteți cumpăra un certificat pentru o anumită sumă sau puteți plăti pentru orice servicii.

Faceți clic pe butonul „Începeți salvarea” de pe pagina principală a aplicației. Amintiți-vă marca sau titlul. Faceți o cumpărare la orice magazin, luând un cec la casă. Faceți o fotografie a chitanței care confirmă cumpărarea produsului.

Utilizați formularul de înregistrare pentru a crea un cont nou. Selectați produsul achiziționat din catalog și încărcați un instantaneu. După ceva timp, sistemul va procesa aplicația. Acesta va transfera suma indicată în contul dvs.

Mai târziu, puteți retrage bani pe un portofel electronic sau pe un card bancar. Aici puteți vizualiza articole promoționale, puteți face capturi de ecran fără a părăsi casa de marcat.

Invitați-vă prietenii să câștige venituri pentru fiecare prieten pe care îl aduceți. Suma plății este fixă: 1 dolar. Dacă aveți blogul sau forumul dvs., puteți copia linkul afiliat la resursa dvs. sau îl puteți pune în semnătura profilului.

De asemenea, puteți spune prietenilor dvs. despre această aplicație. Doar conectați-vă la una dintre rețelele sociale, faceți clic pe butonul „Distribuiți prietenilor” din contul dvs.

Krazy Coupon Lady: Cumpărați inteligent. Economiseste bani.

Krazy Coupon Lady: Cumpărați inteligent. Economisiți bani este o aplicație gratuită. Cu acesta, puteți primi reduceri la bunuri prin cec datorită primirii de bani înapoi.

Fiecare produs este „legat” de un anumit magazin. Puteți afla în ce magazin puteți cumpăra articole promoționale pe cardul său. Doar descărcați aplicația și beneficiați de reduceri la achizițiile zilnice. Trebuie doar să scanați cecul primit pentru cumpărarea de acțiuni. Aplicația va face restul.

Cu această aplicație, puteți primi bani înapoi pentru orice produs care este prezent în catalogul său. Catalogul de produse este actualizat periodic cu noi produse de produse promoționale.

Rambursarea poate fi obținută folosind aplicația The Krazy Coupon Lady: Shop Smart. Economisiți bani pe diferite tipuri de bunuri:

 • alimente
 • băuturi
 • produse de igienă
 • produse cosmetice
 • produse chimice de uz casnic
 • echipament de protecție personală și multe altele

Fiecare produs poate fi cumpărat numai de la un anumit magazin (partener de service). Acest lucru se poate face în condițiile prescrise în descrierea fiecărui produs.

Scanându-vă cecul, aplicația selectează produse de rambursare. Conform regulilor programului, puteți returna o parte din bani în contul dvs. Pentru a primi cashback trebuie să vă înregistrați.

În timpul înregistrării, introduceți adresa de e-mail și creați o parolă. După aceea, o scrisoare cu un link va veni la e-mail, făcând clic pe care vă veți confirma adresa de e-mail.

Diagrama de acțiune a aplicației este prezentată imediat pe pagina principală. Secțiunea „Promoții” descrie pentru ce bunuri și în ce volum puteți obține o reducere. Stocurile se schimbă constant. Datele despre acestea sunt trimise imediat la sistemul de scanare și contabilitate a cecurilor.

ShopSavvy – Scanner de coduri de bare

Aplicația ShopSavvy – Scanner de coduri de bare este un serviciu convenabil pentru primirea unui ramburs. După descărcare și înregistrare, un catalog cu bunuri va fi disponibil pentru dvs. Pentru achiziționarea acestuia, puteți primi bani înapoi la orice magazin.

După ce mergeți la magazin, vă scanați cecul și așteptați aprobarea. Aplicația are capacitatea de a introduce manual un cec. Introduceți data cecului și numărul acestuia.

Aplicația este foarte convenabilă, foarte rapidă și intuitivă. De asemenea, are categorii de comutare. Acum nu este nevoie să răsfoiți toate produsele disponibile.

Acest program are un program de recomandare. Acest lucru vă permite să câștigați bonusuri suplimentare. În contul dvs., puteți găsi un cod de invitație pe care îl puteți partaja cu prietenii. Aplicația ShopSavvy – Scaner de coduri de bare vă va permite să vă redirecționați codul prin intermediul mesagerilor instant populari.

Dacă introduceți codul cuiva în timpul înregistrării, veți primi 99 de puncte în cont. Rambursarea în aplicația ShopSavvy – Scanner de coduri de bare poate fi de mai multe tipuri:

 • Fix – pentru fiecare poziție este stabilită o recompensă fixă.
 • Procentul cumpărării – suma returnată va fi calculată ca procent din valoarea bunurilor.

Pentru orice stoc, există o limită – câteva zeci de achiziții. Punctele se acordă în limită. Veți primi o notificare la atingerea limitei.

Aplicația oferă mai multe opțiuni pentru retragerea fondurilor acumulate:

 • la cardul oricărei bănci
 • la orice portofel electronic
 • pe un telefon mobil pentru a plăti serviciile de comunicații

După o cerere de retragere a fondurilor, acestea sunt creditate în cont în termen de 24 de ore. Aceasta este o aplicație de rambursare simplă, intuitivă și ușor de utilizat ShopSavvy – Scanner de coduri de bare. Vă permite să primiți reduceri pentru achizițiile zilnice. Programul are o gamă largă de articole promoționale și un raport rapid despre numărul de puncte.

Pală de primire: Câștigă recompense

Dacă simțiți că nu există suficiente aplicații de salvare a alimentelor pe această listă, atunci aici vine una specială pentru dvs. Practic, lucrările Receipt Pal sunt orice altă aplicație de acest tip.

Oferă carduri cadou valoroase de la comercianți cu amănuntul, cum ar fi Amazon, Visa, Walmart, Target, Home Depot, Lowes și mulți alții, doar pentru trimiterea de chitanțe zilnice pentru cercetări de piață.

Apropo, cu cât folosiți mai mult această aplicație, cu atât sunt mai mari șansele dvs. de a câștiga premiile în numerar – loteria are loc în fiecare săptămână. De obicei sunt 3 câștigători și sunt anunțați săptămânal. Atâta timp cât trimiteți chitanțe, sunteți automat implicat în loterie.

În plus, o altă caracteristică care face această aplicație foarte convenabilă în utilizare este posibilitatea de a o conecta la contul dvs. Amazon, astfel încât toate chitanțele să fie trimise automat. Există, de asemenea, mini-jocuri în aplicație, dar jocuri în care puteți câștiga câteva bonusuri și tombole.

Cea mai scurtă perioadă pentru care vă puteți conecta contul Amazon la acest serviciu este de 30 de zile – în caz contrar, nu veți câștiga puncte. Dar chiar dacă tot scanați chitanțele fizice, nu este deloc o problemă, deoarece scanarea se face într-o secundă. Varietatea mărcilor prezentate în aplicație este mai mult decât decentă și este capabilă să satisfacă orice gust.

Singurul lucru dubios despre această aplicație este că poate funcționa incorect după actualizări și poate pierde unele mărci de magazine pe care le-a avut înainte. În astfel de cazuri, trebuie să contactați întotdeauna echipa de service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *