11 Cele mai bune aplicații pentru bugetul familiei 2021

0/5 No votes

Report this app

Description

Urmăriți și analizați cu ușurință cheltuielile familiale! Pentru a vă ajuta, am adunat cele mai bune 11 aplicații de buget familial în 2021 pentru Android și iOS. Aceste aplicații vă permit să țineți o evidență a irosirii și profiturilor familiilor dvs., precum și stabilirea obiectivelor de economisire.

CoinKeeper

Să începem cu aplicația CoinKeeper. Este un asistent bancar care vă ajută.

Scopul principal al acestei aplicații este de a vă arăta toate deșeurile și câștigurile. Pentru a face față acestui lucru, aplicația vă permite să sortați deșeurile în secțiuni și să le analizați individual. Astfel veți putea vedea cât ați cheltuit pentru hrană, transport, chirie și multe altele. Același lucru este valabil și pentru instrumentul de programare – puteți programa cât de mulți bani veți cheltui pe fiecare curs în lunile următoare.

Astfel, veți ști întotdeauna unde merge capitalul dvs. și veți putea programa costurile așteptate. Prin aceasta, aplicația are un acces familial care vă permite să urmăriți fluxul de numerar al familiei dvs. Acest tip de cont rulează pe tehnologii de sincronizare în cloud, astfel încât toată familia ta să o poată avea pe dispozitivele lor.

Toți membrii famului ajung să-și stabilească obiective de avere individuale și familiale. De exemplu, puteți seta o economie găsită pentru o călătorie viitoare sau un televizor nou și toți membrii ar putea adăuga bani la acesta. De asemenea, puteți aranja aplicația pentru a vă reaminti să economisiți niște bani sau să plătiți pentru cheltuieli precum închirierea sau un abonament Netflix.

Mentă

Aceasta este o aplicație monetară care vă permite să eliminați banii familiilor dvs. ca un profesionist.

Aplicația rulează pe tehnici de analiză personalizate – vă detectează rezultatele și veniturile și oferă sfaturi de dezvoltare. Aplicația vă rupe toate aripioarele pe secțiuni, astfel încât să puteți prevedea costurile pentru alimente, haine, subs și multe altele. Prin prezenta, există un sub-manager care vă va spune să plătiți pentru toate serviciile la care v-ați înscris.

Aplicația acoperă accesele familiale care vă permit să gestionați resursele globale ale familiilor. Odată ce veți începe să utilizați aplicația, acesta vă va examina comportamentul economic și vă va oferi un RPT detaliat al imaginii dvs. economice. Astfel, veți avea o vedere clară a categoriilor de articole de care aveți nevoie pentru a cumpăra mai puțin și toate acestea.

În cazul în care dumneavoastră sau membrii dvs. de familie aveți credite, aplicația vă poate ajuta și cu asta. Are un motor de monitorizare care nu vă permite să primiți taxe suplimentare. De asemenea, puteți aranja obiective de bani, cum ar fi economisirea pentru ceva.

Goodbudget

Apoi, avem o aplicație care vă va arăta cum să cheltuiți inteligent.

Este un instrument de urmărire a costurilor care funcționează uimitor ca asistent pentru aripioare de uz casnic. Conceptul acestei aplicații rulează pe sistemul de plicuri – există diferite dosare pentru toate tipurile de costuri. Există o întreagă categorie pentru activități bancare de uz casnic, haine, alimente, educație, subs, și toate acestea.

În plus, aplicația vă permite să adăugați însoțitori cu care vă puteți planifica activitatea bancară. Aplicația optimizează toate accesele conexe ale familiei dvs., astfel încât să puteți vedea scala în timp real. De asemenea, puteți crea plicuri programate pentru rezultatele așteptate și puteți stabili obiective de economisire.

Dacă aveți bani cheltuiți pe vreun plic, îi puteți transfera în perioada următoare. În cazul în care trebuie să împărțiți un cec, puteți face acest lucru și cu această aplicație. Prin aceasta, aplicația vă va analiza comportamentul monetar și vă va oferi sugestii despre cum să vă îmbunătățiți și să economisiți mai mult.

Manager de bani

Și, în sfârșit, avem un optimizator monetar care vă ajută să țineți la dispoziție capitalul gospodăriei.

Această aplicație vă permite să păstrați o urmă a tuturor rezultatelor dvs. și ale fam. Pentru a fi mai precis, veți urmări toate pierderile și câștigurile pentru a vă putea programa resursele cu înțelepciune. Prin aceasta, toate activele dvs. sunt reflectate într-o formă grafică pentru o percepție ușoară.

Aplicația vă împarte risipa în secțiuni, astfel încât să puteți vedea imediat unde se află întregul istoric. În plus, puteți trage rezultatele pentru orice perioadă, dacă este necesar. Puteți rămâne la individ sau la fam acc – faptele sunt la fel. Familia se sincronizează între dispozitive și vă permite să aranjați obiective de capital fam.

În plus, aplicația are un manager de credit care vă ajută să vă achitați datoriile la o dată și să evitați orice taxe. Puteți seta chiar și o returnare automată, dacă este necesar. În cazul în care vă îngrijorează confidențialitatea, puteți seta codul de acces, astfel încât să fiți singurul cu acces la această aplicație.

Zeta

Acesta este un organizator care vă permite să eliminați aripioarele împreună cu fam.

Ideea principală a acestei aplicații este de a vă ajuta să vă gestionați capitalul împreună cu bf-ul (sau alți membri fam). Deci, dacă v-ați săturat să vă luptați cu aripioarele, puteți folosi această aplicație pentru a lăsa asta în trecut. În ceea ce privește instrumentele, această aplicație înregistrează toate rezultatele, facturile, obiectivele și multe altele.

Prin prezenta, puteți folosi mai degrabă toate faptele separat sau în cooperare cu cineva – depinde de dvs. Această aplicație vă permite să pregătiți rezultatele în detaliu. Cu alte cuvinte, puteți adăuga diverse clase de rezultate și puteți estima cât de mult veți cheltui pe acesta. În plus, aplicația se sincronizează cu conturile dvs. bancare, astfel încât să puteți vedea scala imediat.

Dincolo de asta, aplicația vă permite să împărțiți cecul sau tranzacția cu ușurință în câteva atingeri. De asemenea, puteți aranja note pentru a fi acordate atunci când partenerul dvs. cheltuie bani din activele dvs. fam sau se adaugă la acestea. În plus, puteți modifica programul anunțurilor – de la zilnic la lunar.

Honeydue

Acesta este unul dintre cele mai utilizate economii pentru fam.

Indiferent dacă aveți o relație, este logodit, căsătorit sau creșteți un copil – această aplicație este o modalitate excelentă de a gestiona mișcarea înotătoarelor. Conceptul principal al acestei aplicații este de a vă ajuta pe dvs. și pe soțul dvs. să aveți un dialog semnificativ cu privire la finanțările dvs. Pentru a face față acestui lucru, aplicația vă permite să vă urmăriți soldurile, pierderile, veniturile și multe altele.

Prin aceasta, veți alege ce parte din informațiile dvs. bancare doriți să partajați cu soțul / soția dvs. Astfel, este posibil să vă mențineți echilibrul deschis sau privat și să controlați notificările privind rezultatele. Aplicația vă va urmări toate deșeurile și le va împărți în secțiuni tematice, astfel încât să puteți vedea unde merge banii dvs.

Dincolo de aceasta, vă puteți pregăti rezultatele în detaliu atașând propriile clase de rezultate. De asemenea, puteți stabili mai multe obiective și setați limite de irosire pentru fondurile dvs. fam. În acest caz, puteți seta alerte pentru a vă feri de a primi taxe.

Monefy

Apoi, avem o aplicație pentru a vă ajuta să rămâneți la conducerea mișcării monetare a familiei dvs.

Această aplicație vă vizualizează toate rezultatele și câștigurile, astfel încât să puteți vedea unde vă duc banii. În continuare, toate costurile sunt clasificate pe secțiuni și veți putea vedea rapoarte detaliate despre rezultate. Lucrul neobișnuit al acestei aplicații este că nu se sincronizează cu contul bancar.

Pe de o parte, vă propune să adăugați manual toate deșeurile, ceea ce poate fi deranjant. Pe de altă parte, puteți fi 100% sigur că datele dvs. bancare nu vor fi difuzate. De asemenea, puteți proteja aplicația cu o cheie, dacă este necesar. Trebuie spus, adăugarea unui rezultat durează doar 2 clicuri sau nu va fi nevoie să completați altceva decât costul și clasa.

În plus, trebuie să ajustați secțiunile de pe ecranul principal adăugând altele noi și ștergându-le pe cele de care nu mai aveți nevoie. Vrei să-ți împărtășești famul? Poți face asta fără efort. Aplicația se sincronizează cu ușurință pe mai multe dispozitive, astfel încât alte persoane să poată adăuga și înregistrări noi.

Portofel

Acesta este un alt aripi care vă permite să vă optimizați economia gospodăriei.

Principalul concept al acestei aplicații este de a vă ajuta să dezvoltați un comportament bugetar util. Datorită acestui fapt, aplicația se sincronizează cu banca dvs. și vă oferă anunțuri periodice despre mișcarea dvs. de numerar. Toate rezultatele sunt împărțite pe teme, astfel încât să puteți vedea suma de care aveți nevoie pentru fiecare categorie de bunuri.

Prin aceasta, veți face un fam acc pentru a vă gestiona fondurile de acasă imediat. Împreună cu vizualizarea economică de bază, aplicația vă va trimite, de asemenea, declarații regulate cu statistici și sfaturi. Aplicația acoperă, de asemenea, un program de fonduri care vă ajută să vă păstrați banii în ordine.

De asemenea, vă puteți ajusta programul pentru a vă avertiza cu privire la o factură, credit, sub orice altceva este necesar. În plus, stabiliți obiective de salvare a familiei pentru tot felul de scopuri. Puteți utiliza chiar și această aplicație pentru a crea o listă de cumpărături sau a unor sarcini. Aplicația acoperă mai multe valute și se sincronizează cu serviciile cloud, astfel încât niciuna dintre datele dvs. nu va fi pierdută.

Buget rapid

buget rapid Vrei să-ți ții aripioarele de acasă sub comandă? Nu puteți greși cu această aplicație.

Aplicația acoperă toate instrumentele de bază de care este posibil să aveți nevoie pentru a respecta un plan de rezultate atent și eficient. Ce face această aplicație este să vă vizualizați tot fluxul de bani ai familiei pe o singură pagină, astfel încât să puteți avea întotdeauna o viziune clară. Rezultatele sunt separate în secțiuni, astfel încât să vedeți cât de mulți bani cheltuiți pentru conducere, facturi și multe altele.

În plus, vă puteți atrage rezultatele prin aceleași secțiuni pentru a fi conștienți de cât de mulți bani aveți nevoie în fiecare lună. În cazul în care nu veți cheltui atât de mult cât intenționați, puteți pune numerarul în bara de economii sau pur și simplu să îl mutați în luna următoare. De asemenea, veți putea sincroniza accesul tuturor membrilor familiei dvs. pentru a reglementa în totalitate toate rezultatele și veniturile.

Această aplicație se sincronizează cu conturile dvs. bancare și veți vedea și scara imediat. În plus, există o secțiune pentru cardul de credit, care vă permite să vă gestionați toate creditele cu înțelepciune. Veți putea seta anunțuri privind ziua de plată și alte lucruri care vă ajută să vă păstrați istoricul de credit curat.

Buget de acasă cu Sync Lite

Buget pentru acasă După cum vedeți după nume, această aplicație este dedicată pe deplin să vă ajute să vă optimizați activele de acasă.

În primul rând, este o versiune simplă (aka gratuită) a acestei aplicații care vă limitează cu 20 de deșeuri și 10 intrări. Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți alege versiunea originală plătită. Această aplicație nu numai că urmărește rezultatul familiei, dar vă oferă analize de active și informații care sunt incredibil de utile (mai ales dacă nu sunteți pricepuți la economie).

Aplicația acoperă un cont de familie care permite mai multor dispozitive să fie implicate într-o singură gospodărie și să le schimbe informațiile financiare. Prin aceasta, trebuie să sincronizați dispozitivele o singură dată și apoi informațiile despre sold vor fi reînnoite automat pe toate. Veți putea să vă proiectați cheltuielile viitoare și să le împărțiți în clase (așa cum sa menționat, sunteți limitat cu 20).

În plus, aplicația include mementouri care vă vor spune să returnați datorii, facturi sau orice altceva pentru care o veți seta. De asemenea, veți reuși să vă atingeți obiectivele și să urmăriți întregul progres. Apoi, aplicația vă va oferi dvs. și familei dvs. rapoarte detaliate despre rezultatul care a fost făcut.

Cubox

Dacă doriți să vă controlați serviciile bancare de familie – această aplicație vă va ajuta.

Această aplicație vă va supraveghea detaliu activele obișnuite. Desigur, este posibil să nu rămâneți la program la început, dar toate obiceiurile bune necesită timp pentru a se încorpora în viața voastră. Vă puteți ajusta programul în detaliu – de la aranjarea posibilelor dvs. taxe de gaz până la excursii la cinematograf.

De asemenea, puteți programa returnări ale datoriilor și setați mementouri pentru data închiderii datei de plată. De fapt, puteți seta diferite tipuri de notificări, cum ar fi o notă secundară, și orice altceva vă vine în minte. Aplicația vă va urmări toate rezultatele și le va împărți în secțiuni – alimente, divertisment și multe altele.

Apoi, vă va oferi alerte despre cum să utilizați mai înțelept capitalul și să economisiți. Prin aceasta, aplicația optimizează pe toate dispozitivele și pe web, astfel încât să o puteți accesa după cum doriți. De asemenea, trebuie să vă aranjați obiective familiale, cum ar fi economisirea pentru câțiva bani, iar toate rudele vor putea adăuga bani în ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *