11 Cele mai bune aplicații de căutare de locuri de muncă 2021

0/5 No votes

Report this app

Description

Găsirea unui loc de muncă nu a fost niciodată ușoară. Privirea prin vacanțe nesfârșite pe nenumărate site-uri ar putea fi copleșitoare, așa că să vorbim despre cum să faci acest proces mai rapid și mai ușor.

Există o mulțime de aplicații de căutare de locuri de muncă pentru Android și iOS care vă vor ajuta să obțineți rapid un loc de muncă. Aceste aplicații acoperă deschiderile din mai multe locuri de muncă și lista posturilor vacante se actualizează constant. Unele dintre aceste aplicații sunt dedicate unor sfere specifice, altele acoperă mai multe, deci există ceva pentru toată lumea.

Într-adevăr, Căutare de locuri de muncă

Să începem cu o aplicație numită Indeed. Aceasta este o platformă de căutare de locuri de muncă care vă va ajuta să vă angajați într-un loc de muncă din visele voastre.

Principalul privilegiu al acestei aplicații este numărul de oferte de locuri de muncă pe care le acoperă. Există peste 15 milioane de posturi vacante în peste 60 de țări. Aceasta este o versiune de aplicație a unui site web auto-intitulat, astfel încât, odată ce ați creat un cont, îl puteți accesa pe orice dispozitiv.

Să parcurgem procesul de a găsi un loc de muncă folosind acest motor. Când înregistrarea este finalizată, veți putea încărca CV-ul ca doc. Și când veți începe să căutați nenumărate oferte de locuri de muncă, vor fi la care vă puteți înscrie doar cu acest CV în câteva atingeri.

Un alt lucru la îndemână este că atunci când aplicați pentru un loc de muncă veți vedea posturi vacante similare și puteți aplica și la acestea. În plus, toate panourile vacante pe care le-ați vizualizat sau la care ați aplicat vreodată vor fi stocate în istoricul dvs., astfel încât să puteți reveni la ele în orice moment. De asemenea, puteți salva lucrările pe care nu sunteți gata să le aplicați încă pe o listă de așteptare.

În cazul în care nu doriți să vă deranjați vizualizarea tuturor posturilor vacante, aplicația vă va trimite câteva opțiuni la adresa dvs. de e-mail.

Hirewire – Căutare de locuri de muncă

Hirewire este o platformă care scurtează procesul de găsire a unui loc de muncă.

Conceptul principal al acestei aplicații este de a vă ajuta să găsiți un loc nou de lucru într-o perioadă de 24 de ore. Sună puțin prea prometitor, nu-i așa? Da, această afirmație este incontestabil exagerată, dar dezvoltatorii au făcut multe pentru a o apropia de realitate. Datorită acestui fapt, este extrem de ușor să aplicați pentru o slujbă în această aplicație.

În afară de majoritatea aplicațiilor sale surori, aceasta nu vă cere să încărcați un CV. Ceea ce va trebui să faceți aici este să creați un profil detaliat cu toate calitățile personale pe care angajatorii ar putea avea nevoie să le cunoască despre dvs.

Astfel, atunci când veți aplica pentru un loc de muncă, compania va putea să vă vizualizeze profilul și să tragă concluzii în conformitate cu acesta. Nu uitați să atașați câteva poze HQ pentru a vă personaliza profilul. De asemenea, puteți atașa câteva videoclipuri în care vă prezentați.

Dincolo de asta, aplicația are un chat încorporat, astfel încât angajatorii să vă poată contacta imediat după vizualizarea profilului dvs. În plus, există câteva instrumente pentru planificarea unui interviu și toate acestea. Deocamdată, există peste 5 mii de companii care caută angajați cu această platformă, iar cele noi apar în fiecare zi.

Usa de sticla

Glassdoor este un motor de căutare a unui loc de muncă care vă poate ajuta să găsiți un loc de muncă care vă câștigă cerințele și calitățile personale.

Această aplicație conține panouri vacante detaliate și toate datele de care aveți nevoie pentru a găsi un loc de muncă perfect. Astfel, există mai mult decât oferte de locuri de muncă în această aplicație – există, de asemenea, mii de recenzii ale companiei de la oameni reali, astfel încât să știți la ce să vă așteptați înainte de aplicare. Toate recenziile sunt anonime, astfel încât să puteți fi siguri că toate sunt reale.

În plus, fiecare post vacant include informațiile salariale, astfel încât să nu fiți lăsați să ghiciți. Postul vacant acoperă, de asemenea, cultura companiei organizației, astfel încât nu vor exista doar cereri ale angajaților. De asemenea, veți putea vizualiza fotografiile de la birou realizate de lucrători reali și puteți vedea lista beneficiilor pe care le-ați putea obține.

Imediat după înregistrare, va trebui să vă indicați orașul și locul de muncă curent, astfel încât aplicația să vă poată oferi câteva locuri libere pentru început. Aplicația salvează toate posturile vacante pe care le-ați vizualizat sau la care ați aplicat, astfel încât să puteți reveni oricând la acesta.

În plus, puteți salva posturile vacante pe care nu sunteți gata să le aplicați încă pe lista de așteptare. În ceea ce privește CV-ul, îl puteți face și ca document sau puteți solicita un loc de muncă prin apel telefonic.

Snagajob – Angajarea locurilor de muncă acum

Snagajob este un motor de căutare de locuri de muncă care acoperă angajații pe oră.

Sincer vorbind, dacă căutați un loc de muncă cu jumătate de normă sau orar, acest motor este cea mai bună sursă pentru a o găsi. Există milioane de companii care folosesc această platformă pentru a găsi candidați, așa că nu va lipsi alegerea aici.

Imediat după ce v-ați înregistrat, veți avea acces la baza de posturi vacante a aplicației. Apoi, va trebui să vă completați profilul cu calități personale, experiență anterioară în muncă și toate acestea. Nu uitați să atașați conturile dvs. SM și să adăugați câteva poze – vă va ajuta să faceți o primă impresie plăcută.

Când veți începe să căutați posturi vacante, îl veți putea depune conform cerințelor dvs. Astfel, puteți vizualiza oferte din zona dvs., puteți căuta prin locuri de muncă sezoniere sau tipul în general.

Lucrul la îndemână este că puteți aplica la majoritatea ofertelor cu o singură atingere, ceea ce face procesul de căutare mult mai rapid și mai confortabil. Puteți vizualiza, de asemenea, lista de posturi vacante pe hartă pentru a vedea ce oferte vă sunt mai aproape. În plus, puteți salva unele oferte pe o listă de așteptare pentru a le aplica ulterior.

CareerBuilder

CareerBuilder este un motor de căutare de locuri de muncă care face tot ce îi stă în putință pentru a te ajuta să obții un loc de muncă plăcut.

Această aplicație vă permite să căutați cele mai recente deschideri de la mai multe forumuri de locuri de muncă. Prin aceasta, puteți aplica pentru majoritatea posturilor vacante dintr-o singură atingere, astfel încât aceste servicii să fie perfecte pentru a le folosi în deplasare. După ce ați aplicat pentru muncă, puteți urmări starea aplicației.

În plus, trebuie să decideți dacă doriți să atașați CV-ul ca doc sau să îl creați în cadrul aplicației. Trebuie spus, instrumentul de creare a CV-urilor din această aplicație este destul de frumos și v-a ajutat să obțineți un CV decent, chiar dacă nu ați mai făcut acest lucru până acum.

De asemenea, vă puteți face să vă reluați privat sau public prin voința dvs. Iată diferența – dacă CV-ul dvs. este privat, singura modalitate de a obține un loc de muncă este să aplicați singur.

Și dacă veți face CV-ul dvs. public, acesta poate fi găsit prin angajarea de manageri și recrutori, astfel încât nici măcar nu va fi nevoie să căutați singuri posturile vacante. Desigur, CV-ul public nu garantează că veți primi oferte de la manageri, dar este totuși o șansă.

Căutare de locuri de muncă de către ZipRecruiter

ZipRecruiter este un motor de căutare de locuri de muncă care face mai ușor să obțineți un loc de muncă.

Această aplicație face că agregează milioane de anunțuri vacante într-un singur loc pe care le puteți folosi în deplasare. În plus, aplicația se asigură că este ușor să aplicați pentru un loc de muncă și că oamenii de toate vârstele pot face față acestuia.

După înregistrare, va trebui să vă completați profilul și să descrieți toate punctele forte și calitățile profesionale. De asemenea, puteți atașa CV-ul, numărul de telefon și linkurile către SM. Nu uitați de fotografii – conturile fără chip pot să nu fie considerate de încredere de către angajatori.

Apoi, puteți începe să căutați în locuri vacante nesfârșite și să aplicați la cele care vă plac. Prin aceasta, puteți indica salariul minim pentru a nu pierde timpul. Aplicația vă oferă o singură atingere pentru trimiterea CV-ului și puteți urmări starea acestuia de atunci.

De asemenea, puteți seta notificarea pentru a vă raporta despre toate cele mai noi posturi vacante. De asemenea, veți fi raportat când solicitarea dvs. va fi vizualizată de companie. În plus, puteți adăuga câteva posturi vacante pe lista de așteptare și le puteți aplica ulterior.

Monster Job Search

Monster este un alt motor care va face căutarea de locuri de muncă mai interactivă și mai distractivă.

Conceptul acestei aplicații este destul de remarcabil – este practic ca Tinder, dar cu locuri libere. Da, ați înțeles bine – pagina dvs. de pornire va arăta exact așa cum ar arăta într-o aplicație de întâlniri și va trebui să glisați pentru a aplica pentru posturi vacante.

Dar înainte de aceasta, va trebui să creați un profil pentru a vă impresiona potențialii angajatori. Asigurați-vă că atașați CV-ul și adăugați câteva poze (conturile fără chip nu sunt grozave, știți). În ceea ce privește CV-ul, îl puteți atașa mai degrabă ca doc sau ca link către orice spațiu de stocare în cloud.

Apoi, va trebui să oferiți aplicației acces la locația dvs. și să începeți căutarea locului de muncă. După cum puteți ghici deja, va trebui să glisați spre dreapta pentru a exprima că sunteți interesat de un post vacant și ați rămas dacă nu sunteți. Dacă aveți nevoie de mai multe despre postul vacant, trebuie doar să atingeți cardul. De asemenea, puteți filtra feedul după salariu, locație și multe altele.

Good & Co Culture Fit Căutare de locuri de muncă

Good & Co este motorul de căutare a muncii pentru cei dintre voi care acordă atenție culturii corporative a companiei, misiunilor acesteia și toate acestea.

Acest serviciu va răspunde la toate întrebările pe care le-ați putea avea despre potențialii dvs. angajatori – dacă compania se va potrivi cu personalitatea dvs. și va împărtăși interesele dvs. Datorită acestui fapt, aplicația începe să formeze un scurt test care o va ajuta să înțeleagă cerințele perfecte ale locului de muncă.

Odată ce ați terminat, aplicația vă va oferi lista locurilor de muncă vacante din zona dvs. de care ați putea fi interesat. În plus, aceste teste vă pot ajuta să descoperiți mai multe despre propria personalitate.

Cu toate acestea, nu puteți aplica cu adevărat pentru jobul din cadrul aplicației. Da, puteți vizualiza cardul vacant, dar dacă veți decide să aplicați, veți fi redirecționat către un alt forum. Dar toate aplicațiile dvs. vor fi salvate în istoricul dvs. personal, astfel încât să puteți reveni oricând la ele mai târziu.

Locuri de muncă Dice Tech

Dice Careers este un motor care vă va ajuta să obțineți un loc de muncă în tehnologie.

Aplicația este dedicată în totalitate locurilor de muncă în domeniul tehnologiei și există o mulțime de companii mari specializate în această sferă care caută muncitori aici. În plus, aceasta este o versiune de aplicație a aceluiași site web, așa că, odată ce v-ați înregistrat, îl puteți accesa de pe orice dispozitiv.

Împreună cu aplicațiile sale surori, aceasta vă permite, de asemenea, să aplicați cu ușurință pentru deschideri și să urmăriți starea acesteia mai târziu. Astfel, veți ști când angajatorul vă va vedea CV-ul. Aplicația acoperă milioane de deschideri în mai multe sfere tehnologice – de la greentech la biotehnologie și multe altele.

Cu aceasta, puteți filtra deschiderile în funcție de sferă, salariu, locație și toate acestea. Puteți chiar să vizualizați lista locurilor de muncă vacante pe hartă pentru a le alege pe cele cu care vă veți simți confortabil. În ceea ce privește CV-ul, îl puteți atașa la profilul dvs. ca doc sau link. Nu uitați să completați profilul dvs. cu informații personale, linkuri SM, număr de telefon și imagini.

Căutare de locuri de muncă ExpressJobs și aplicație
ExpressJobs

După cum sugerează și numele său, ExpressJobs este o platformă de aterizare a muncii care accelerează procesul de găsire a unui loc de muncă.

Sincer vorbind, această aplicație este mai mult decât un simplu căutător de lucru – vă va ajuta să acoperiți mult timp după ce veți fi angajat. Dar să vorbim mai întâi despre ocuparea forței de muncă. Ca întotdeauna, va trebui să creați un profil, să îl asociați cu informații personale, calități profesionale și personale, CV, poze și toate acestea.

Apoi, aplicația folosește datele despre locație pentru a vă arăta locurile vacante închise la locul dvs. Există milioane de deschideri în această aplicație, deci este posibil să fie nevoie să utilizați fișiere. Puteți filtra posturile vacante după sfera muncii, salariul, locația, programul și toate acestea.

Solicitarea pentru un loc de muncă este ușoară – este nevoie de o singură atingere până când CV-ul dvs. este trimis. Apoi, puteți urmări starea cererii dvs. și puteți vedea dacă a fost vizualizată de angajatori. Când veți fi angajat, puteți utiliza aplicația pentru a vă organiza programul de lucru, veniturile și așa mai departe. Desigur, îl puteți șterge liber după ce ați fost angajat, dar instrumentele pe care le oferă sunt destul de valoroase.

JobSwipe

Și, în sfârșit, JobSwipe este o aplicație care încearcă din răsputeri să facă căutarea de locuri de muncă mai puțin copleșitoare.

La fel ca Moster, interfața și conceptul acestei aplicații sunt inspirate de aplicații de întâlnire bine cunoscute. Aceasta înseamnă că pagina dvs. de pornire va arăta ca un feed nesfârșit pentru posturile vacante și veți putea să glisați pentru a aplica sau a refuza posturile vacante. Așa cum era de așteptat, trebuie să glisați spre dreapta pentru a arăta că sunteți interesat de deschidere și glisați la stânga, dacă nu sunteți.

Dincolo de asta, trebuie să acordați atenție profilului dvs. personal, deoarece este primul lucru pe care potențialul dvs. șef îl va vedea. Asigurați-vă că descrieți practica anterioară a locului de muncă, profesorul și atributele personale, atașați CV-ul și adăugați poze. Puteți adăuga chiar și linkuri către SM.

Aplicația va folosi locațiile noastre pentru a oferi deschiderile cele mai apropiate de zona dvs. În plus, aplicația trage deschiderile de pe diferite panouri de lucru, astfel încât să nu lipsească alegerea.

Dacă doriți să vizualizați datele despre deschidere, trebuie doar să atingeți cardul acestuia. Toate posturile vacante care vă plac vor fi salvate în istoricul dvs., astfel încât să nu le pierdeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *