17 aplicații de economisire a banilor pentru 2021

0/5 No votes

Report this app

Description

Pentru a vă salva de cheltuieli mari și a economisi pentru o casă mică undeva pe plajă, nu trebuie să vă negați totul și să vă strângeți economiile într-o saltea. Uneori este suficient doar să folosiți asistenți personali care pot fi descărcați de pe un smartphone normal. APLICĂRI GRATUITE PENTRU MINE a colectat 17 cereri pentru economisirea, numărarea și multiplicarea veniturilor. Uită-te!

Monetărie: buget, facturi, finanțe

Mint este una dintre cele mai populare soluții pentru urmărirea cheltuielilor personale de pe web. Este prezentat ca o aplicație separată pentru dispozitivele iPhone și Android. Acum veți afla unde puteți cheltui și unde puteți economisi, deoarece funcțiile de monitorizare a bugetului și gestionarea banilor sunt disponibile într-o singură interfață.

Țineți evidența economiilor, a contului curent, a cardurilor de credit și de debit, a chitanțelor în numerar, setați memento-uri pentru a plăti facturile pentru a evita penalitățile de plată cu întârziere. Poate că monitorizarea veniturilor și cheltuielilor este o ocupație plictisitoare, dar poate avea un impact foarte pozitiv asupra bunăstării dvs., iar aplicația Mint va aduce bugetul într-o formă ușor de înțeles și accesibilă cu ajutorul graficelor și diagramelor. .

Cifră: economisiți bani fără să vă gândiți la asta

Serviciul Digit este conceput pentru a-i ajuta pe cei care nu pot face nimic cu pasiunea lor de a cheltui bani. Îl ajută pe proprietar să economisească bani – transferând treptat bani din contul său principal către altul. Aplicația pentru gestionarea costurilor Digit transferă banii proprietarului într-un alt cont pentru a crea un fel de „pernă financiară”.

Cifra calculează valoarea fiecărei radieri, pe baza istoricului cheltuielilor anterioare, a bilanțului curent și a unui număr de alți factori. În plus, nu se efectuează niciun transfer de bani fără acordul proprietarului.

O altă diferență între Digit și alte aplicații pentru planificarea bugetară este că nu prezintă statistici de cheltuieli. Fără grafice – în versiunea web puteți afla doar câți bani sunt acum în contul principal, câți s-au transferat în al doilea cont și care este valoarea medie a deducerilor. În fiecare zi serviciul trimite SMS utilizatorului cu aceleași informații. Cererea de anulare a banilor vine, de asemenea, sub forma unui mesaj. Utilizatorul poate solicita el însuși informații de la serviciu – folosind și SMS. De exemplu, pentru un mesaj cu textul „Ultima” cifră va răspunde cu un extras pe ultimele trei tranzacții cu contul.

Monefy – Manager de bani

Astăzi, pe piața aplicațiilor pentru Android și iPhone, există câteva zeci de programe dedicate economisirii banilor și contabilității finanțelor. Recent a fost adăugată o altă aplicație cu un nume interesant – Monefy .

Cum să urmăriți cu succes finanțele? Știm că acest lucru este foarte simplu. Trebuie doar să notezi tot ce cheltuiești … și nimic mai mult! Iar Monefy te va ajuta cu asta. Adăugați note noi atunci când cumpărați cafea sau luați un taxi. Doar un clic, deoarece nu trebuie să completați nimic, cu excepția sumei. Nu a fost niciodată atât de rapid și convenabil!

Primul punct, datorită căruia merită menționat această aplicație, este o vedere foarte convenabilă a costurilor și a veniturilor. Este afișat chiar pe ecranul principal. În al doilea rând, se atrage atenția asupra simplității acestei aplicații și a lipsei multor funcții inutile, de regulă. A treia posibilitate este Monefy – sincronizarea prin Dropbox, care permite, de exemplu, să utilizați aplicația de pe telefon și tabletă sau să țineți o contabilitate comună cu cineva. Ceea ce este important, sincronizarea este sigură, deoarece este utilizat contul dvs. Dropbox personal, iar datele cad numai pe acesta. Astfel, dacă aveți nevoie de cea mai simplă și convenabilă aplicație pentru urmărirea cheltuielilor, Monefy este o alegere bună.

CoinKeeper: tracker de cheltuieli

Aplicația CoinKeeper vă ajută să vă planificați și să vă gestionați bugetul de acasă – în mod convenabil, rapid, în monedele potrivite, pentru un număr nelimitat de categorii de costuri și surse de venit. În același timp, spre deosebire de alte aplicații financiare, pentru a vedea starea veniturilor și cheltuielilor și conformitatea acestora cu planurile pentru toate categoriile, este suficient doar să deschideți CoinKeeper – toate informațiile de bază despre banii dvs. sunt pe un singur ecran.

Ecranul principal al aplicației este un rezumat al principalilor indicatori financiari ai utilizatorului – venituri, cheltuieli și starea conturilor. Culoarea de fundal a fiecărei pictograme (roșu, galben, verde) arată clar modul în care costurile actuale pentru această categorie corespund celor planificate. Puteți adăuga o tranzacție rapid și convenabil trăgând o monedă. Dacă doriți, puteți specifica și o subcategorie și puteți adăuga o notă la tranzacție.

Există trei tipuri de statistici disponibile: o diagramă circulară cu cheltuieli lunare, o dinamică generală a veniturilor și cheltuielilor pe mai multe luni și rapoarte zilnice.

Autorii au încercat să facă programul cât mai simplu posibil și nu de rutină. Și s-a dovedit – CoinKeeper diferă în mod favorabil de alte contabilități de acasă prin absența unor mese complexe și plictisitoare, pe care trebuie să le completați de fiecare dată manual. Programul se remarcă printre concurenți cu o interfață simplă, intuitivă.

Portofel – Urmărire bugetară a bugetului

Wallet este o aplicație care vă integrează toate conturile într-un singur loc, monitorizează bugetul și vă reamintește la timp plățile planificate.

În aplicație, puteți utiliza diferite tipuri de conturi (numerar, cont bancar, card de credit). Suportă valută multiplă cu posibilitatea de a actualiza rata actuală prin Internet și, de asemenea, vă permite să creați bugete săptămânale, lunare și anuale.

Portofelul este asistentul tău personal în buzunar. Puteți să vă urmăriți cu ușurință toate cheltuielile și veniturile, să utilizați categorii predefinite sau să le creați, să vă analizați fluxul de numerar și să vă planificați listele de cumpărături.

Urmărirea cheltuielilor

Aplicația Spending Tracker este un administrator electronic de cheltuieli pentru fiecare zi. Cu el în buzunar, este ușor să stabiliți controlul asupra banilor.

Pentru a controla costurile, acestea trebuie să fie fixate permanent în aplicație: în fiecare zi bei 4-5 căni de cafea, în diferite cafenele, băutura costă mai mulți cenți mai mult sau mai puțin. Trebuie să înregistrați astfel de achiziții de fiecare dată când plătiți. Cu toate acestea, o astfel de muncă nu va fi o rutină, deoarece dezvoltatorii Spending Tracker au realizat completarea automată a listei de prețuri. Adică, trebuie să creați o filă pentru cheltuielile „Cafea” o singură dată și apoi să completați numai prețul și cantitatea de cani care au fost băute. Astfel se înregistrează cheltuielile, iar aplicația calculează automat suma totală pentru o lună.

Banii cheltuiți timp de o lună pot fi văzuți într-o formă grafică: în fiecare lună, cheltuielile sunt comparate cu cele anterioare și cele ulterioare. Privind acest grafic, puteți înțelege în ce lună au fost mai multe cheltuieli.

Spending Tracker este un bun ajutor în gestionarea cheltuielilor de acasă și de afaceri. Cu această aplicație, sarcina de a economisi bani va fi mai ușoară și mai rapidă, deoarece calculează automat banii cheltuiți. Este potrivit pentru persoanele cu un singur gând care înțeleg cât de important este să economisești bani pentru a face o achiziție utilă sau pentru a te angaja în afaceri mici în viitor.

Bugetul zilnic Original – Economisirea este distractivă!

Căutați o aplicație simplă și convenabilă pentru gestionarea cheltuielilor și a veniturilor care să vă ajute să economisiți bani și a căror utilizare este o plăcere? Apoi, ar trebui să încercați cu siguranță versiunea originală a aplicației Daily Budget !

Dacă doriți să începeți să economisiți bani pentru ceva mai greu decât un prânz în sala de mese, această aplicație vă va ajuta să vă uniți și să calculați un număr de cheltuieli zilnice. În primul rând, trebuie să scrieți în venitul dvs. lunar, să desemnați suma cheltuielilor lunare standard (de exemplu, facturile la utilități) și să indicați procentajul din venitul total pe care doriți să îl plasați în banca de salvare. Un pic de gândire, aplicația vă va oferi o sumă pe care o puteți cheltui în siguranță în timpul zilei.

Money Lover – Managementul banilor, bugetul și factura

Modul corect de a economisi bani este cel mai bun mod de a-ți realiza planurile: să cumperi o mașină, să plătești împrumuturi, să cumperi locuințe ieftine. Aplicația Money Lover ajută la transpunerea viselor în realitate prin menținerea contabilității la domiciliu: notezi toate cheltuielile din program, în fiecare zi, iar într-o lună primești date complexe și tragi concluzii.

Există o mulțime de funcții utile în aplicație, dar va fi destul de ușor să lucrați cu ea dacă vă luați timp până la configurarea inițială. De fiecare dată când deschideți o secțiune pentru prima dată, veți primi o descriere și o instrucțiune scurtă. În fiecare zi va trebui să contribuiți la fiecare tranzacție la cheltuieli și venituri. Dacă aveți datorii, le puteți scrie și în aplicație, cum ar fi plățile obligatorii amânate și facturile. Știind despre datoriile, facturile și pasivele dvs., aplicația vă va ajuta să nu cheltuiți mai mult decât ar trebui.

Money Lover este un contabil electronic personal. Cu ajutorul acestuia, vă puteți limita cheltuielile fără o analiză profundă a situației (puneți o limită asupra sumei și a mementourilor). Dar există, de asemenea, posibilitatea de a urmări unde merg banii și de a se concentra asupra costurilor inutile (fumatul excesiv, consumul frecvent de cafea).

Aplicația este destul de populară în rândul utilizatorilor cu bugete diferite, cu toate acestea, își desfășoară efectiv munca.

HomeBudget cu sincronizare

HomeBugget with Sync este o aplicație funcțională care vă permite să luați în considerare cheltuielile zilnice, împărțindu-le în categorii cu subcategorii, să monitorizați banii în diferite conturi și în diferite valute și, de asemenea, să utilizați ratele de schimb și veniturile disponibile în calcule.

Proiectarea programului este destul de simplă, accentul fiind pus pe funcționalitate. Există posibilitatea personalizării profunde a categoriilor și subcategoriilor de cheltuieli. Programul vă permite să configurați listele de plătitori și beneficiari, să creați, să planificați și să prognozați bugete, inclusiv cele unificate și familiale. În aplicație sunt implementate un calendar, grafice și rapoarte cu filtre. Există posibilitatea de personalizare, utilizarea parolei, crearea de declarații. Programul este sincronizat cu computerul și Internetul.

Spendee – Vedeți unde vă duc banii

Acest serviciu pentru Android și iOS este prezentat de creatori ca cel mai clar structurat și simplu manager pentru managementul financiar și nu este departe de adevăr.

Aplicația are o funcționalitate destul de minimalistă, deci pentru a scrie achiziția în bază, nu va dura mai mult de câteva secunde. Utilizatorii cu spirit puternic pot consulta secțiunea de statistici a cheltuielilor. După aceasta, mulți utilizatori vor avea garanția să se abțină de la fleacuri inutile, care sunt cumpărate de obicei fără să se gândească.

Programul oferă utilizatorului un set de bază de funcționalități care pot fi necesare pentru contabilitatea financiară. Este implementată capacitatea de a sincroniza datele cu stocarea în cloud.

Principalele avantaje ale utilizării aplicației sunt viteza mare și simplitatea cărora puteți adăuga tranzacții financiare. Dacă se dorește, fiecare cheltuială poate fi însoțită de o fotografie și alte detalii ale achiziției. În general, Spendee lasă o impresie foarte plăcută despre sine, grație infografiei convenabile, statisticilor simple, dar clare și gestionării eficiente a instrumentelor de lucru, ceea ce nu este deloc important. Spendee poate fi considerat unul dintre cele mai bune produse din recenzia noastră.

HomeMoney: finanțarea personală și urmărirea cheltuielilor

Este demn de remarcat faptul că puteți utiliza pe deplin aplicația dacă veți lucra și în versiunea web a programului. Aplicația vă permite să înregistrați numai cheltuielile, în timp ce planificarea bugetului, stabilirea obiectivelor, analiza și alte funcții utile sunt disponibile numai în versiunea web. Interfața programului este ușor de înțeles și convenabilă, este ușor să lucrați cu el.

Aplicația HomeMoney trebuie privită nu ca un produs software separat, ci ca un supliment la un serviciu web funcțional și ușor de utilizat. Ecranul principal conține file cu facturi, cheltuieli și note. De asemenea, este posibil să sincronizați datele și să adăugați o nouă operație. În aplicație, nu există nicio modalitate de a face un raport sau de a crea un grafic. Cu toate acestea, împreună cu serviciul web, programul devine un asistent de încredere în gestionarea contabilității la domiciliu.

Planificator bugetar Goodbudget: Urmărire bani și cheltuieli

Goodbudget este o aplicație pentru controlul finanțelor personale. Principala sa diferență față de alte programe este că utilizatorul este invitat să facă un plan financiar pentru luna respectivă. Indicați cât ați dori să cheltuiți pentru divertisment, transport, produse alimentare și alte categorii de cheltuieli, iar Goodbudget va urmări cât de bine vă urmați obiectivele.

Aplicația face calcule, le formează sub formă de infografii vizuale, calculează independent cât puteți cheltui mai mult pe această achiziție. În ideea dezvoltatorilor, vă va ajuta să economisiți banii. Autorii au introdus în aplicație un principiu bine cunoscut în managementul financiar: planificați-vă bugetul pentru perioada următoare, apoi urmați-l cu strictețe și nu depășiți. Orice utilizator poate stăpâni aplicația încă din primele minute de cunoaștere. Designul este puțin conservator, dar destul de plăcut.

Toshl Finance – Economisiți bani, buget, urmăriți cheltuielile și facturile într-un mod distractiv

Toshl este destul de similar cu Spendee în ceea ce privește funcționalitatea și, mai degrabă, este alternativa sa plăcută pentru ochi, deoarece veți ține o evidență a cheltuielilor sub supravegherea unor personaje de desene animate de origine asiatică. Ce privește minusurile: nu puteți specifica mai multe conturi, dar le puteți separa cu etichete.

Probabil singura aplicație care nu are absolut nevoie de o instrucțiune (deși indicii sunt prezente la prima utilizare a fiecărei funcții). Totul este simplu și clar, amuzant, desen animat cu monștri – asistenți. Dar în spatele designului simplu desen animat, aceeași funcționalitate simplă este ascunsă.

Toshl va fi interesant pentru cei care vor să controleze veniturile și cheltuielile fără a intra în conturi și alte delicii ale vieții. Datorită lipsei capacității de a crea conturi, funcționalitatea acestui produs este minimizată.

Cheltuieli și buget pentru managerul de bani

Aceasta este o aplicație foarte funcțională. Vă permite să monitorizați veniturile, cheltuielile și oferă, de asemenea, statistici cuprinzătoare pentru orice perioadă de timp care vă interesează. Printre funcțiile cele mai semnificative se numără următoarele: accesul la date de pe un computer, utilizarea unui sistem cu intrare dublă, planificarea bugetului pentru categorii specifice, gestionarea cardurilor de credit și de debit.

În orice moment, puteți urmări distribuția veniturilor și cheltuielilor dvs. pe categorii, examinați graficele modificărilor în starea activelor, urmăriți veniturile, cheltuielile pentru fiecare activ.

Ibotta: aplicație Cash Back, cupoane alimentare și cumpărături

O altă modalitate de a economisi banii este aplicația Ibotta . Este o modalitate ușoară de a câștiga de la 20 USD pentru fiecare călătorie de cumpărături, precum și de a face achiziții pe portaluri de internet populare.

Aplicația garantează restituirea unei părți din banii cheltuiți pentru achiziționarea produselor alimentare și nealimentare. Pentru a primi bani, trebuie să trimiteți o copie a cecului și după procesarea moderatorului în contul dvs. virtual, veți credita procentul. Puteți retrage banii câștigați numai pe PayPal sau Venmo.

Aplicația evidențiază oferte profitabile din lanțurile de retail: Walmart, Target, Safeway, Publix, Best Buy, Kroger, Sephora, Express, Costco, Aero, Sports Authority. Partenerii sunt următoarele magazine: Amazon.com, Starbucks, iTunes. Indiferent de prevalența numelui rețelei de tranzacționare, precum și de geolocalizare, sunt disponibile reduceri pentru mărci precum Coca-Cola, Nestle, Heineken, Jack Daniels.

Ai nevoie de un buget (YNAB)

You Need a Budget este o aplicație pentru gestionarea finanțelor personale, datorită căreia cheltuielile dvs. vor fi întotdeauna sub control și veți avea întotdeauna informații actualizate despre starea dvs. financiară.

Înainte de a începe să utilizați Aveți nevoie de un buget , vă puteți familiariza cu cursul detaliat privind lucrul cu programul. Acest lucru vă va ajuta să profitați de toate beneficiile ascunse în Aveți nevoie de un buget . Un astfel de avantaj este capacitatea de a stoca toate informațiile dvs. în cloud folosind serviciul Dropbox. Astfel, veți avea acces la finanțele dvs. de pe orice computer sau telefon mobil. Puteți gestiona mai multe conturi simultan, puteți planifica plăți automate pentru anumite date, puteți păstra evidențe financiare în diferite valute într-un singur cont, puteți lăsa tot felul de note și chiar puteți utiliza avansate instrumente de căutare pentru a găsi idei noi etc.

Ai nevoie de un buget este un instrument foarte util pentru gestionarea propriilor finanțe. Aplicația are nu numai o interfață accesibilă și un curs de formare bun, ci oferă și o funcționalitate cu adevărat utilă.

Nivel de bani: Cheltuiți cu încredere și atingeți echilibrul

Aplicația Level Money este destinată celor care urmăresc cu atenție cheltuielile, economiile și doresc în orice moment să știe câți bani are acum. Cu acesta, puteți primi informații despre cele mai recente cheltuieli și transferuri, despre cheltuielile pentru o zi, pentru săptămână, pentru lună, despre soldul contului, pentru a urmări și analiza informații despre achiziții, pentru a crea planuri financiare pentru viitor . Toate datele sunt prezentate sub formă de grafice și diagrame, astfel încât veți putea înțelege unde cheltuiți bani.

Aplicația trimite rapoarte despre cheltuieli, transferuri și alte manipulări cu bani. Toate notificările se fac automat imediat după conectarea la cardul bancar. Poate fi sincronizat cu alte dispozitive mobile. Aplicația are o interfață simplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *