Report this app

Description

Din păcate, ei nu învață comportamentul financiar în școală. Mulți copii nu au nicio idee cum să arboreze banii corect. Există o mulțime de aplicații gratuite pentru copii în 2021 (Android și iOS) care vă vor ajuta copiii să construiască atitudinea corectă în materie de bani. Unele dintre aceste aplicații vă vor educa copiii despre elementele de bază, iar altele vor arăta cum pot fi câștigați banii.

BusyKid

Să începem cu aplicația BusyKid. Este o aplicație de card de debit care îi va învăța pe copiii dvs. să trateze corect banii.

Pentru a face față conceptului său principal, aplicația oferă copilului tău propriul card de debit și banii de cheltuit. Prin prezenta, este posibil să nu vă faceți griji cu privire la faptul că copilul dvs. va cheltui toți banii de buzunar pe sifon și delicii – aplicația funcționează cu control potențial, astfel încât să puteți seta toate limitele de care aveți nevoie.

În plus, aplicația te ajută să construiești un sistem de recompensă care îi permite copilului să învețe banii de buzunar. În acest fel, se va obișnui cu ei, deși banii nu cresc pe copaci și necesită câștig de muncă. Pentru a fi mai specifici, părinții își pregătesc treburile pe care copiii ar trebui să le îndeplinească. S-ar putea să faci curățenie prin casă, o plimbare cu câinele sau orice altceva îți vine în minte.

Veți putea stabili un program de corvoadă pentru o zi, slab sau gură, și veți primi o notificare după ce oricare dintre ele este terminată. Puteți alege mai degrabă prețuri individuale pentru fiecare corvoadă sau setați o indemnizație săptămânală sau lunară. În plus, îți poți recompensa copilul pentru o muncă suplimentară sau ca o încurajare. Aplicația îi permite, de asemenea, copilului tău să facă investiții de la o vârstă fragedă.

Chores & Allowance Bot

Apoi, avem o aplicație care vă va ajuta să vă gestionați treburile familiale și multe altele.

Ideea principală a acestei aplicații este de a încorpora treburile și sistemele de alocații în viața ta de zi cu zi. Acest sistem vă permite să setați sarcini pentru copiii dvs. și membrii familiei și să plătiți pentru ei. Astfel, veți putea să vă învățați copiii că banii trebuie câștigați și nu provin de nicăieri. În plus, această aplicație vă va ajuta să vă educați copiii despre cum să cheltuiți bani în mod corespunzător și să economisiți o parte din aceștia.

Ce face această aplicație vă permite să adăugați toți membrii familiei dvs. și să setați alocații pentru toți. Treburile pot fi orice treburile casnice sau sarcinile la care v-ați putea gândi – de la a face temele până la curățarea camerei. Prin aceasta, veți putea stabili orare de corvoadă pentru un slab sau gură. În plus, puteți seta alocații diferite pentru toți copiii dvs., dacă este necesar.

În ceea ce privește partea pentru copii, aceștia vor putea vedea câți bani câștigă și trimit zilnic. De asemenea, vor putea vedea câți bani ar putea câștiga în viitor. Părinții pot vedea, de asemenea, toate cheltuielile copilului și soldul banilor.

Aflați matematica și câștigați bani de buzunar

Numele aplicației sale vorbește de la sine – este o aplicație care îi permite copilului dvs. să câștige niște monede pentru a face matematică.

Sincer vorbind, este același serviciu de corvoadă și alocație, dar cu un concept ușor diferit. Să trecem prin toate diferențele, nu-i așa? În primul rând, părinții nu pot stabili diferite tipuri de treburi pentru copiii lor. Conform conceptului aplicației, copiii câștigă bani pentru rezolvarea corectă a exemplelor de matematică.

Prin aceasta, părinții ajung să stabilească suma de bani pe care o cheltuie copilul lor pentru rezolvarea fiecărei sarcini. În plus, nu este o aplicație pentru cardul de debit, astfel încât plățile de recompensă nu sunt automatizate. Cu alte cuvinte, aplicația contează doar suma de bani pe care părinții ar trebui să o ofere copiilor lor. În ceea ce privește metoda de plată – depinde în totalitate de dvs.

În ceea ce privește partea lunii, aplicația acoperă diferite tipuri de sarcini aritmetice și matematice sau nu vă faceți griji cu privire la asta. Părinții primesc propria secțiune parentală a aplicației pentru a urmări progresul copilului lor. Odată plătită o parte din banii câștigați, părinții îl pot marca în aplicație. În cazul în care doriți să săriți din partea de bani și să vă faceți copiii să rezolve exemple – există o modalitate de a face acest lucru, dar distruge tot conceptul.

gohenry

Această aplicație vă va ajuta copilul să învețe elementele de bază ale banilor. Aplicația a funcționat pentru copii de la 6 la 18 ani și îi învață cum să-și gestioneze finanțele, să cheltuiască cu înțelepciune și să economisească pentru viitor.

Este practic o aplicație pentru card de debit sincronizată cu diverse instrumente de control parental. De exemplu, părinții pot urmări toate cheltuielile și echilibrul copilului, împreună cu stabilirea limitelor de cheltuieli.

În plus, părinții pot stabili alocații automate pentru fiecare lună sau zi slabă. În cazul în care sună prea ușor pentru dvs., puteți seta sarcini plătite pentru copiii dvs. Sarcina poate fi literalmente orice – de la spălarea vaselor până la acasă până la 11. Pe de o parte, este o modalitate excelentă pentru copiii tăi de a-și dezvolta obiceiuri sănătoase. Și, pe de altă parte, îi vei oferi copilului tău independență financiară.

Vorbind despre secțiunea pentru copii a aplicației, există o mulțime de funcții interesante pentru ei. Astfel, copiii primesc un card de debit real și pot personaliza designul după cum doresc. În plus, ei trebuie să stabilească obiective de câștig și de economisire, să-și urmărească soldul și să obțină câteva sfaturi bugetare. Copiii pot, de asemenea, să dea banii înapoi părinților lor în câteva clicuri.

Acasă

Și, în sfârșit, avem o aplicație care îi va aduce pe copiii voștri în managementul financiar.

Pentru a fi corect, această aplicație este destul de similară cu cea anterioară – vă permite să setați treburi pentru copiii dvs. și să plătiți pentru finalizarea lor. Prin aceasta, puteți prefera mai degrabă sarcini unice sau repetitive – depinde de dvs. De asemenea, puteți face programe cu toate sarcinile pe care copilul dvs. le poate îndeplini poetic într-o săptămână sau o lună.

În ceea ce privește prețurile – acestea depind în totalitate de dvs. Puteți seta prețuri diferite pentru toate sarcinile și le puteți modifica în orice moment. De asemenea, puteți seta recompense încurajatoare suplimentare, dacă este necesar. Trebuie spus, aplicația vă permite, de asemenea, să spuneți responsabilități care nu necesită nicio plată, dar care trebuie făcute.

Toți banii aflați de copilul dvs. pot fi transferați automat pe cardul de debit sau în contul bancar. Cu toate acestea, dacă doriți să plătiți bani în numerar, sunteți liber să faceți și acest lucru.

RoosterMoney

Este o aplicație de gestionare financiară care își propune să vă învețe copiii cum să trateze banii în mod corect.

Aplicația are propriul card de debit Visa, care permite părinților să controleze pe deplin cheltuielile bănești ale copiilor lor. Această aplicație acoperă, de asemenea, sarcinile și sistemul de alocații care vă permit să recompensați copiii pentru finalizarea testelor pe care le-ați stabilit. Nu există limite pentru numărul de sarcini sau conceptul lor – vă puteți plăti copiii pentru plimbarea cu câinele sau chiar citirea unei cărți.

În plus, părinții trebuie să stabilească programele pentru o săptămână sau o lună și să schimbe prețurile pentru toți, dacă este necesar. Părinții pot, de asemenea, să ofere id-urilor niște bani în plus ca o încurajare. Prin aceasta, aplicația acoperă o mulțime de instrumente de control părinte – de la echilibru și urmăritor de cheltuieli până la limite.

În plus, aplicația acoperă un sistem de ghiveci care îi educă pe copiii tăi despre cum să pui niște bani deoparte pentru economisire. Copiii dvs. vor putea stabili obiective de salvare în diferite scopuri și vor urmări progresul lor. În cazul în care vă faceți griji, copilul dvs. își va cheltui banii de buzunar în scopuri greșite, puteți limita numărul de magazine pe care le poate cumpăra.

FamZoo

Această aplicație vă va ajuta copiii să-și construiască obiceiuri financiare utile.

Această aplicație este practic un set de carduri preplătite pentru membrii familiei dvs. Astfel, puteți crea un set de cărți pentru toți copiii dvs. și le puteți sorta pe teme. De exemplu, puteți crea cărți de lansare, cărți de îmbrăcăminte, cărți de urgență și multe altele. Această aplicație poate face față gestionării tuturor aspectelor bugetului dvs. – de la economii și cheltuieli până la caritate. Aplicația are o interfață de utilizare simplă, astfel încât veți afla rapid cum să o utilizați.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la întreaga familie, ceea ce durează câteva minute (nu este necesară verificarea istoricului de credit). Nu există restricții de vârstă pentru copii, deci indiferent dacă copilul dvs. este preșcolar sau la facultate – această aplicație vă acoperă. După ce ați terminat, tu și copiii dvs. ajungeți la această aplicație pe mobil sau pe computer.

Părinții pot urmări toate cheltuielile copilului și multe altele – există o mulțime de control al părinților acoperit de aplicație. Cu toate acestea, atunci când copiii dvs. cresc, încep să aibă nevoie de o oarecare independență financiară, astfel încât să puteți reduce controlul puțin. Copiii trebuie să-și ceară părinții să adauge niște bani pe anumite cărți, dacă este necesar.

Lumina verde

Greenlight Este o altă aplicație pentru carduri de debit care îi va ajuta pe copiii dvs. să insufle atitudinea corectă de bani.

În cazul acestei aplicații, părinții și copiii primesc conturi însoțitoare care se atașează. Astfel, copiii au capacitatea de a economisi bani, de a câștiga, de a cheltui și de a-i investi. Prin prezenta, toate operațiunile se desfășoară sub controlul închirierii, deci nu există probleme aici. Părinții ajung să vadă câți bani cheltuiesc copiii lor și pentru ce, limitează cheltuielile și stabilesc indemnizațiile auto.

Mai mult, părinții pot alege magazinele exacte în care copiii lor au voie să cheltuiască bani (sună puțin dur, dar funcționează excelent cu copiii cu probleme). În plus, părinții trebuie să stabilească sarcini pe care să le plătească copiilor. Fiecare sarcină poate avea prețuri diferite și recompense suplimentare, dacă este necesar. Odată ce sarcina este terminată, părinții vor primi notificări pentru a o plăti.

De asemenea, este posibil să setați notificări privind cheltuielile copiilor. Aplicația are, de asemenea, o parte de investiții. Desigur, copiii vor trece printr-un curs de investiții rapide înainte de a intra și părinții nu vor aproba toate investițiile. Aplicația vă permite, de asemenea, să setați obiective de salvare și învățare atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Copiii care învață bani

copii care învață bani Este o aplicație educațională care îi va ajuta pe copii să recunoască diferite tipuri de monede și bancnote.

S-ar putea să credeți că această aplicație este doar pentru copii, dar nu este pe deplin adevărat. Desigur, această aplicație este excelentă pentru prima experiență de bani a copilului, dar poate fi la fel de utilă pentru părinți. De exemplu, sunteți pe cale să plecați într-o călătorie într-o țară străină. Nu este înțelept să aflați cum arată noua monedă înainte de a merge? Da, exact.

Inutil să spun că oamenii înlocuiesc masiv monedele și bancnotele reale cu servicii de plată online. Cu toate acestea, nu toți copiii au propriile lor carduri de debit și este minunat să știți despre toate opțiunile. Același lucru acoperă două moduri – învățarea și arcada. În ceea ce privește primul – își propune ca copiii dvs. să ajungă la suma vizată de bani prin tragerea de monede în partea de sus a ecranului.

Modul de învățare este excelent pentru începători, deoarece nu are limite de timp și puteți juca în ritmul dvs. Modul arcade are un ceas cu numărătoare inversă și vă permite să concurați cu colegii dvs. pentru a vedea cine știe mai multe despre monede. Jocul acoperă peste 200 de niveluri și diferite monede, de asemenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *