Cele mai bune 20 de aplicații pentru a câștiga bani 2021

0/5 No votes

Report this app

Description

În timpul nostru este dificil să găsim o persoană care nu are un telefon mobil, chiar și copiii mici aleargă cu dispozitive aglomerate, cu o grămadă de posibilități.

Cheltuim o grămadă de bani pentru a cumpăra noi dispozitive mobile, pentru a reface contul mobil, a plăti pentru utilizarea internetului mobil etc. Sunt de acord, ar fi destul de bine dacă dispozitivele mobile ne-ar aduce cel puțin un profit. În mod ironic, însă câștigurile de pe telefonul mobil există și va fi subiectul articolului de astăzi.

Timp mare

Big Time – Make Money este un joc pentru Android și iOS, prin intermediul căruia puteți obține bani reali. Sarcina ta va fi să joci diverse mini-jocuri prezentate în acest joc și să aduni monede, cu cât ai mai multe monede, cu atât mai multe șanse să câștigi bani.

Colectează monede și primește bilete cu numele tău, multe bilete sunt mai susceptibile de a câștiga premii. Dezvoltatorii au decis să atragă jucători prin faptul că vor da premii în bani pentru banii câștigați din joc. Testați-vă abilitățile începând să jucați acest joc. Urmăriți știrile și nu ratați tragerea la sorți a premiilor, poate pe unul dintre bilete va fi numele dvs.

A face bani

Lista partenerilor inspiră încredere: Google, Amazon, PayPal, Facebook, Minecraft, Hulu și altele.

Aici nu trebuie doar să urmăriți reclame, sarcina poate fi instalarea unui anumit joc cu adăugarea unui răspuns la pagina sa din magazin, completarea sondajelor, testarea serviciilor și software-ul sau poate vizionarea unui videoclip pe YouTube.

Sarcinile din aplicația Make Money sunt în mare parte simple și sunt de interes pentru majoritate. Pentru îndeplinirea sarcinilor, câștigați credite, care ulterior pot fi schimbate pe bani reali! Pentru invitația unui prieten, puteți câștiga până la 0,6 USD.

CashApp

Puteți descărca jocuri pe telefon sau puteți vizualiza anumite videoclipuri. Vizualizarea unui videoclip este puțin mai ieftină decât descărcarea unei aplicații. Pe lângă instalarea jocurilor, uneori trebuie să atingi un anumit nivel în joc. Există, de asemenea, un bonus frumos: la înregistrarea în soldul contului, se percepe o sumă mică.

Temele sunt sponsorizate în principal de bloggeri video, dezvoltatori și diverse programe care doresc să crească faima conținutului lor. Puteți transfera bani către PayPal, portofele Bitcoin. De asemenea, este disponibil un transfer de bani cumulat direct pe card.

DietBet

Simți că ai nevoie să slăbești? Simți că ai nevoie de o motivație suplimentară? Te-ai gândit de fapt la faptul că s-ar putea să te plătească cineva pentru asta? Veți fi surprins, dar DietBet își plătește de fapt utilizatorii atunci când fac antrenamente și își ating obiectivele de fitness.

Aplicația funcționează în modul în care mai întâi îți stabilești un obiectiv. Apoi formați un grup de oameni și sunteți cu toții dispuși să slăbiți câteva kilograme. Fiecare membru investește câțiva bani pentru recompensă. La sfârșitul planului, dacă îți atingi obiectivul, vei primi până la 60 USD. Buna idee!

Gigwalk

O aplicație excelentă cu un salariu bun, din nou pentru îndeplinirea sarcinilor de la companii și firme. Vi se poate cere să faceți o fotografie a unui loc, să distribuiți pliante, să verificați calitatea serviciilor într-o cafenea nouă sau să gustați un produs nou sau chiar să acționați ca un cumpărător imaginar.

Devii ochii și urechile clientului tău, fiind în locul potrivit la momentul potrivit. Cu toate acestea, plata este deja orară și puteți câștiga 10-15 USD în doar 1 oră de muncă. Rețineți că sarcinile pot dura mai mult timp.

Trailerul aplicației

App Trailer a fost creat pentru a testa noi aplicații. Ce trebuie să faceți: răsfoiți trailere pentru aplicații și câștigați puncte. Ajutați dezvoltatorii de aplicații să își perfecționeze aplicațiile, împărtășind cu ei o părere sinceră despre ceea ce trebuie să adauge pentru ca trailerul să fie complet.

Ce veți obține: este posibil să primiți plata pentru fiecare videoclip pe care îl urmăriți. Pentru faptul că veți testa versiunea demo a aplicației, veți obține de la 9 cenți la 1 dolar. Înregistrarea la codul de recomandare al unui prieten vă va permite să începeți cu 50 de puncte.

Sondaj Junkie

Știți această glumă care spune despre oameni care vă spun părerea lor chiar dacă nimeni nu le-a cerut-o? Ei bine, dacă nu ești unul dintre acei oameni, s-ar putea să ratezi, deoarece se pare că cineva își va plăti opinia de acum. Pentru cei cărora le place să participe la sondaje – Survey Junkie este o aplicație excelentă pentru a petrece ceva timp de calitate.

Principiul de lucru al acestei aplicații este uimitor de simplu – trebuie doar să completați sondajele, să vă spuneți părerea despre lucruri și să obțineți câteva puncte pentru a face acest lucru. Mai târziu puteți converti aceste puncte în numerar sau cupoane.

Slidejoy

Una dintre principalele probleme ale societății noastre din zilele noastre este aceea că avem tendința de a petrece prea mult timp pe telefonul nostru, fără a face nimic – doar glisând. Cu toate acestea, tehnologiile au atins un astfel de nivel încât puteți câștiga deja niște bani prin simpla glisare pe ecranul telefonului! Nu crezi? Încercați Slidejoy!

Conceptul aplicației constă în faptul că vă plătește pur și simplu pentru a verifica promovarea diferitelor mărci. Nu este nevoie să cumpărați nimic sau chiar să participați la provocări – doar glisați și urmăriți! Pentru fiecare glisare veți obține câțiva bani, dar câte promoții puteți vedea într-o zi?

În plus, poți alege dacă vrei să fii recompensat în numerar sau în carduri cadou. Apropo, aici, prin faptul că interacționați cu reclame, nu vă va aduce mai multe câștiguri – responsabilitate. Este o aplicație fără probleme.

CheckPoints

Pentru a câștiga cu CheckPoints, trebuie să vizitați magazine, cafenele și centre comerciale, să scanați bunurile cumpărate de la Coca-Cola, Vick’s și Olay sau să invitați prietenii să participe la serviciu. De asemenea, puteți viziona videoclipuri, puteți crea aplicații și jocuri pe dispozitivul dvs. Android și iOS. Ca urmare a acestor simple acțiuni, veți obține puncte care pot fi schimbate cu carduri cadou Amazon.com și Walmart, diferite gadgeturi și jocuri.

EasyShift

Aplicația mobilă se potrivește perfect elevilor sau chiar școlarilor. Tot ce este necesar este să găsești locuri de muncă mici și să le îndeplinești. Ca loc de muncă, vi se poate cere să faceți o fotografie, să mergeți la magazin sau, de exemplu, să găsiți numărul organizației. În acest program, nu există o restricție strictă de aproximativ 2 ore.

Mai mult, executarea cu succes a mai multor sarcini vă va permite să obțineți o „creștere” și să treceți la locuri de muncă mai bine plătite. Nu există cadre de plată stabilite.

Globus Mobile

Principala direcție de câștig pe Globus Mobile este vizualizarea materialelor promoționale. Nu aveți nevoie de descărcări sau de altceva. Bannerele publicitare apar pe afișajul smartphone-ului dvs. pentru câteva secunde, după vizionare le puteți închide.

Pentru a începe să câștigați, trebuie să vă înregistrați pe site-ul aplicației, apoi să instalați aplicația însăși pe telefon, care este prezent în directorul Google Play.

De asemenea, opțiuni disponibile pentru telefoane pe iOS și Windows. Sistemul de recomandare are 7 niveluri, deci cu această aplicație este posibil să se organizeze un venit pasiv decent. Ieșirea este disponibilă de la 50 de cenți.

Recompense Google Opinion

Google a prezentat utilizatorilor platformei Android o nouă aplicație Google Opinion Rewards, care va oferi tuturor posibilitatea de a câștiga niște bani, astfel încât să poată cheltui pe achiziționarea de conținut de pe Google Play.

Noul program este un tip suplimentar de venituri prin participarea la sondaje plătite. În mod obișnuit, sondajul standard include până la zece întrebări, răspuns la care utilizatorul primește o recompensă de 0,25 la 1 pentru portofelul electronic Wallet, pentru achiziționarea ulterioară a conținutului digital pe Google Play (aplicații, cărți, muzică, filme).

Pe lângă cumpărăturile de pe Google Play, puteți plăti și pentru diverse achiziții în joc. Mai mult, programul Google Opinion Rewards va informa cu amabilitate utilizatorul despre apariția unui nou sondaj printr-un mesaj.

Apropo, dacă plata pentru un sondaj de 10 întrebări variază de la 0,25 la 1, iar costul aplicațiilor în Google Play american variază de la 0,99 la 200, este o modalitate bună pentru adolescenți să se distreze cu beneficii.

Foap

Cine a spus că nu poți câștiga prin vânzarea de poze de pe telefonul tău? Cu siguranță nu creatorii noii aplicații Foap, care vă permite să faceți exact acest lucru. Aplicația este foarte simplă de utilizat: pur și simplu încărcați-o gratuit, aruncați cele mai bune imagini în ea, adăugați cuvinte cheie pentru a le putea găsi cu ușurință și confirmați operațiunea.

După aceea, fiecare fotografie trebuie aprobată manual de moderator înainte ca aceasta să apară pe așa-numita „Foap Marketplace” la un preț de 10 per fotografie, dintre care 5 se încadrează în propriul portofel.

Cu toate acestea, cel mai interesant lucru despre aplicație este că Foap nu acceptă procesarea în spiritul Instagram sau al oricărui altul. Aceștia avertizează în avans că nu sunt interesați să cumpere imagini puternic filtrate sau inserate și, prin urmare, astfel de imagini nu vor fi aprobate de moderator.

Poate cineva va crede că acesta este un pas către deteriorarea calității imaginilor, arătând încredere în credința că un singur telefon va fi suficient pentru a face o fotografie bună, în timp ce alții vor fi fericiți să știe că imaginile supraprocesate nu sunt vândute.

Shopkick

Și încă o dată avem aplicații pentru câștigarea banilor pentru iubitorii de cumpărături! Dar, în primul rând, este important să rețineți aici că sunteți în căutarea unei aplicații care să vă plătească numerar pur – aceasta nu este alegerea dvs. În Shoplick puteți câștiga puncte de reducere (mai târziu veți putea folosi aceste puncte pentru a cumpăra lucruri cu o reducere de până la 100%).

Nu confundați Shopkick cu o aplicație cashback – aici, pentru a câștiga acele puncte, nu trebuie să cumpărați nimic, ci doar pentru a finaliza provocările zilnice, învățând din ce în ce mai multe puncte. Deci nu este necesară nicio investiție inițială.

Mai târziu, puteți cheltui tot ce ați colectat pentru un lucru nou, să zicem, de la Zara – oricum veți cumpăra niște haine, nu? Deci, de ce nu ai șansa să economisești pe ea?

Aceasta este una dintre cele mai populare aplicații de cumpărături de pe piață, iar utilizatorii săi au câștigat deja peste 80 de milioane de dolari câștigând puncte. Mai mult, Shopkick are deseori oferte exclusive pe care nu le veți găsi în nicio altă aplicație – pentru astfel de comercianți, cum ar fi, de exemplu, Wallmart sau Target.

Încasează acele lovituri pentru carduri cadou gratuite la Starbucks, Best Buy, Target, Amazon, Lush, Sephora, plus multe altele! Cu unii dintre partenerii noștri de retail, cum ar fi TJ Maxx, puteți câștiga lovituri și rambursare pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți. Așadar, bucurați-vă de cumpărături, dar nu uitați să cheltuiți inteligent.

Ghinde

Investițiile au devenit un subiect uriaș în ultima vreme. Mulți oameni vorbesc despre dovedirea unui viitor financiar stabil pentru dvs. și despre necesitatea de a economisi cel puțin 10% din câștigurile dvs.

Și dacă înainte, pentru a-ți investi banii, ar trebui să mergi la bancă sau să contactezi companiile de brokeri, atunci poți deveni singur investitor privat, chiar dacă nu ai milioane de dolari ca Bill Gates. Așa este – în zilele noastre se pot face investiții în aplicație.

Unii sceptici ar putea spune că nu este adevărata modalitate de a câștiga bani de când ați investit mai întâi, dar cel mai bun lucru aici este că ar putea fi chiar 10 USD.

Puteți cumpăra, de exemplu, câteva acțiuni ale unei companii, pe care le vedeți că scade, dar promite să crească într-o zi în curând (asta se întâmplă în special în perioade de criză) și după câteva luni vindeți acțiunile pentru 50 USD. S-ar putea să pară puțini bani, dar ia în considerare faptul că obții mai mult de 40 $ din aer! De aceea, aplicația de investiții a devenit atât de populară în zilele noastre, iar Acorns este cea mai bună dintre toate.

De ce? În primul rând, datorită bonusurilor sale generoase. Dacă unul dintre prietenii tăi are deja Acorns, îți poate trimite o invitație și vei primi 10 USD ca nou utilizator (vezi, nici măcar nu va trebui să plătești).

Există multe opțiuni pentru diferite tipuri de investiții în aplicație – puteți deveni un investitor pe termen lung, primind dividende excelente pentru acțiunile dvs. (Microsoft și Apple aduc un venit foarte bun sau puteți deveni comerciant – depinde de dvs.

Userfeel

O aplicație cu o interfață de utilizator mai simplă, dar asta nu înseamnă că nu vă va permite să câștigați și bani. Cea mai bună parte este că îl puteți folosi din orice țară din lume și, practic, completați sondajele în toate limbile posibile.

Apropo, un alt aspect important aici este că această aplicație este destinată testării noilor site-uri web și aplicații – nu a produselor fizice. Deci, toți cumpărătorii, nu este alegerea ta. În același timp, aplicația va fi interesantă pentru băieții IT și pentru toți oamenii care sunt pasionați de designul web și de inovații.

Rakuten Ebates: cupoane și multe altele

Simți că nu reușești să economisești bani pentru că faci cumpărături prea mult? Ei bine, nu vă faceți griji, astăzi există milioane de modalități de a câștiga bani – și chiar și celor cărora li se permite să facă asta chiar și cheltuind acești bani. Tot ce trebuie să faceți este să faceți cumpărături prin Rakuten Ebates și să obțineți o rambursare decentă pentru achizițiile viitoare.

Unii oameni ar putea deveni sceptici în acest moment, dar, vă puteți imagina câți bani ați putea primi înapoi dacă ați folosi această aplicație de fiecare dată? Pentru că mai mult sau mai puțin, tot cumpărați ceva în fiecare lună. Deci, de ce nu combinați plăcerea cu beneficiul?

Aproape toți cei mai mari retaileri sunt prezentați aici. Împreună cu rambursarea, puteți obține cupoane pentru vânzările viitoare. Apropo, pentru unii comercianți buni și cu amănuntul, rambursarea poate fi de până la 40%!

FeaturePoints

Continuând cel mai popular subiect al acestui articol – în FeaturePoints puteți câștiga bani compilând sondaje de modă. Este important să rețineți că aceasta este o aplicație populară și de încredere, care a plătit deja aproximativ 6 milioane de dolari utilizatorilor săi.

Aici veți găsi aproape toate mărcile marilor comercianți cu amănuntul – va trebui să completați sondajele despre produsele care vă oferă. După fiecare sondaj veți obține o sumă fixă de bani. Uşor!

Mobee

Mobee este similar cu Gigwalk. Este interesant în felul în care trebuie să găsești „misiuni” în care trebuie să devii un cumpărător secret, să finalizezi sarcina și să câștigi niște bani. Mai mult, ca bonus, puteți căuta dacă magazinul dvs. preferat participă și puteți lucra și pentru acesta!

Și nu câștigi doar numerar completând toate provocările – câștigi puncte – aceste puncte îți determină reputația și, în timp, îți permit să mergi la „mini-joburi” mai interesante și mai bine plătite. După finalizarea sarcinii, veți primi plata în 3 zile.

Agent de teren

Ai timp liber? Pe cine nu începi să câștigi bani în timp ce te distrezi! Aceasta este tot ceea ce înseamnă această aplicație. Scopul principal al agentului de teren este de a ajuta toți oamenii să câștige bani zilnic. Aici veți câștiga bani reali, fără tauri.

Ceea ce va trebui în principal să faceți este să participați la sondajele consumatorilor. Dar asta nu înseamnă că va trebui să treceți prin toate aceste sondaje plictisitoare și să exprimați o părere pozitivă falsă. Dimpotrivă – veți avea șansa să încercați produse noi și să împărtășiți feedback-ul dvs. real și onest pe rețelele de socializare și pe site-urile magazinelor.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te înregistrezi în aplicație și să începi să cauți un „loc de muncă”. De obicei, această parte nu este dificilă, deoarece există multe oferte în fiecare zi nouă. Când ați găsit o ofertă care se potrivește preferințelor dvs., atunci veți primi o sarcină și un timp limitat pentru a completa formularul.

După finalizarea sarcinii, când banii vor fi transferați către PayPal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *