Report this app

Description

Există o mulțime de jocuri de criptare NFT în 2021 (Android și iOS) care vă permit să câștigați jetoane în joc și să le schimbați cu alți jucători. Aceste jocuri vin în diferite genuri – de la strategie la curse și jocuri de societate, deci indiferent de gustul dvs. – veți găsi ceva pentru dvs.

Trebuie spus, o mare parte din aceste jocuri sunt pe versiunea beta timpurie, astfel încât să aveți șansa de a fi printre primii utilizatori care o încearcă.

Splinterlands

Să începem cu jocul Splinterlands. Este un joc clasic de cărți care își propune să formeze un pachet înainte de fiecare rundă.

Toate tururile din acest joc sunt automatizate, astfel încât să primiți feedback instant și să parcurgeți mai multe runde într-o perioadă scurtă de timp. În plus, jocul îți alege un concurent în funcție de puterea și exp, astfel încât șansele sunt abia aceleași. Prin aceasta, fiecare luptă vine cu limite și termeni individuali – de aceea veți construi un pachet înaintea fiecăruia.

Ca de obicei, începeți cu un număr mic de cărți, dar veți avea șansa de a obține mai multe cu timpul. Cu cât nivelul tău este mai ridicat – cu atât mai generoase bunătăți cu care vei fi recompensat. Cu toate acestea, întrebarea principală este – cum puteți câștiga jetoane în acest joc. Adevărat, puteți câștiga jetoane DEC pentru fiecare victorie, împreună cu sezonul săptămânal în cele din urmă.

În plus, jocul acoperă câteva turnee și evenimente suplimentare în care puteți câștiga și jetoane. Apoi, veți putea tranzacționa jetoane la platformele de schimb, dacă este necesar. Trucul este – trebuie să cumpărați un kit de început pentru 10 USD pentru a începe un joc. În continuare, există o perioadă de încercare gratuită care vă permite să vedeți dacă merită.

Cavalerul pădurii

Apoi, avem un joc de strategie care vă aduce într-o lume fantezie epică.

Este un joc bazat pe ture, care are un sistem economic integrat în joc, bazat pe standarde simbolice. Jocul are o hartă uriașă plină de terenuri versatile, creaturi și lucrurile lor distractive de explorat. Scopul tău aici este de a trece niveluri, de a prăbuși miniștrii și de a-ți crește exp. Cât mai mult posibil.

Când veți atinge nivelul 6, veți avea posibilitatea de a participa la PvP cu utilizatori reali. Fiecare misiune pe care o îndepliniți îți oferă NFT și obiecte utile ca recompensă. Deocamdată, jocul acoperă peste 100 de articole și încă mai urmează. În plus, vei forma o echipă din cavaleri cu diferite abilități și tehnici de luptă.

De asemenea, veți putea să vă construiți propriul oraș și să mențineți o economie stabilă în interiorul acestuia. Va trebui să vă asigurați că cetățenii dvs. au suficientă hrană, echipament și alte lucruri care ar putea avea nevoie. În plus, vă veți hrăni pentru a vă proteja orașul de monștri și dragoni, așa că asigurați-vă că obțineți suficientă armură și arme.

Liga Regatelor

Acesta este un joc de strategie MMO alimentat de utilizatorii săi.

Da, mecanica este destul de clasică – dețineți și conduceți o piesă pe harta jocului. Astfel, veți decide ce se va întâmpla în continuare – puteți dezvolta economia, puteți transforma alianțe unul împotriva celuilalt și puteți începe un război sau puteți face orice vă vine în minte. Principalul lucru care contează aici este o strategie la care veți alege.

După cum vă puteți aștepta, rezervele dvs. din joc sunt limitate, așa că va trebui să vă asigurați că vă îndepliniți toate stocurile în timp. În plus, tactica ta va depinde de timp, distanță și de toate celelalte lucruri care o pot afecta în viața reală. De asemenea, le puteți cere colegilor dvs. să se alăture jocului și să construiască un aliat cu ei.

De asemenea, va trebui să vă dezvoltați terenul și să îl păstrați protejat de intruși. În plus, veți putea investiga harta și veți colecta comori puternice. Aceste comori au fost odată împărțite în părți și odată ce veți obține una împreună veți obține puteri magice. De asemenea, veți câștiga recompense și jetoane în joc pentru care puteți cumpăra lucruri.

Skyweaver

Skyweaver Acesta este un joc de cărți care vă permite să luptați cu alți utilizatori.

Dacă vă place jocurile de cărți – acesta nu vă va dezamăgi. Jocul are o grafică colorată și detaliată și o cantitate imensă de cărți din care să alegeți. Fiecare carte are propriile puncte slabe și tari pe care le poți folosi în lupte. Fiecare victorie îți aduce jetoane de recompensă pe care le poți schimba și schimba cu cărți mai puternice. – la fel cum ai face cu cei adevărați.

Deși procesul de joc depinde pe deplin de tactica dvs. și acoperă câteva combinații dificile, mecanica este destul de ușor de învățat. În cazul în care vă confruntați cu probleme acolo, puteți vizualiza întotdeauna ghidul pentru începători. Odată ce veți începe să jucați, veți putea să vă formați punțile cu înțelepciune și să faceți combinații puternice.

Prin aceasta, toate cărțile dvs. sunt securizate pe blockchain, astfel încât sunteți singurul care le poate accesa. Deocamdată, jocul acoperă peste 500 de cărți pe care le poți colecta și schimba. Prin aceasta, cărțile nu au un nivel de raritate, astfel încât șansele de a obține una anume sunt întotdeauna aceleași. Există câteva creșteri suplimentare și articole care au rarități diferite care le afectează prețul.

Vrăjile Genezei

Vrăjile Genezei Acesta este un joc arcade de joc de rol bazat pe cărți.

Jocul are un cadru fantezist și o mulțime de bătălii epice pentru a vă distra. Trebuie spus, toate detaliile jocului său funcționează pentru setare – de la harta de nivel până la proiectarea cărților și toate astea. Călătoria ta începe în țara lui Askian. Scopul tău aici este să formezi o echipă și să-ți învingi toți adversarii pentru a obține puterile magice.

Ca întotdeauna, începeți cu un pachet de cărți de bază pe care îl veți îmbunătăți mai târziu. Odată ce te vei obișnui cu jocul, vei putea combina cărțile pentru a obține combinații puternice unice. Toate cărțile au abilități individuale care vă pot ajuta în timpul turneelor, deci asigurați-vă că vă gândiți strategic înainte de a vă forma fiecare pachet.

Deocamdată, există peste 300 de cărți de colectat, astfel încât să nu vă plictisiți. Același lucru este valabil și pentru niveluri – sunt mai mult de 2 turnee de parcurs. În plus, economia jocului este construită pe jetoane pe care le puteți câștiga și schimba pe cărți. Există, de asemenea, lucruri pe care le puteți obține pentru bani reali, dar este complet opțional.

Upland

Și, în sfârșit, Upland este un joc de societate NFT care vă va menține creierul angajat o vreme.

Dacă sunteți un fan al Monopoly – acesta este cel pentru dvs. Este un joc de tranzacționare a proprietăților care se bazează pe adrese și locații reale din întreaga lume. Jocul are propriul NFT pe care îl veți folosi pentru a tranzacționa imobiliare și pentru a primi bonusuri pentru acțiunile dvs. Împreună cu tranzacționarea proprietăților, puteți merge, de asemenea, la o vânătoare de comori și puteți face alte lucruri distractive pentru a diversifica procesul de joc.

În plus, odată ce veți obține un pachet de proprietăți cu același stil, veți crește automat câștigurile, există o mulțime de alte trucuri de acest fel, asigurați-vă că verificați ghidul înainte de a juca. Un alt sfat este să vă înscrieți înainte de a juca, deoarece în cele din urmă veți pierde progresul fără a face acest lucru.

În ceea ce privește moneda, este posibil să o câștigi mai degrabă în cadrul jocului sau să o cumperi cu bani reali. Nu trebuie să schimbați moneda la schimburi, dar jocul este asociat cu Linden Lab, astfel încât să vă puteți retrage câștigurile în monedele FIAT.

Crazy Kings

Crazy Kings Acesta este un joc de apărare cu turnuri de rol care vă permite să exersați gândirea strategică.

În primul rând, jocul acoperă peste 500 de niveluri frumos desenate. Scopul dvs. aici este să comandați propria armată de cărți și să participați la secțiile de cărți împotriva adversarilor. Deocamdată, există peste 90 de cărți colective cu puteri unice și încă mai urmează. Există, de asemenea, peste 15 vrăji pe care le poți învăța combinate pentru a-ți învinge adversarii în secunde.

În plus, există turnee zilnice și provocări la care poți participa. Toate luptele au loc în locații diferite – de la deșerturi la tundre, astfel încât să nu vă plictisiți cu aceeași vedere. Deoarece este un joc de apărare a turnului, trebuie să vă asigurați că turnurile dvs. sunt stabile și sigure. Pentru a face față acestui lucru, va trebui să obțineți echipamente și alte elemente care vă pot ajuta în dezvoltare.

De asemenea, veți putea lupta împotriva șefilor și a animalelor de tot felul – de la demoni la Minotaur. Fiecare victorie îți aduce recompense și comori care pot spori puterile eroilor tăi. După ce veți primi suficiente obiecte în colecția dvs., le puteți schimba cu alți jucători.

Stele de curse de luptă

După cum ați putea ghici după nume, acesta este un joc de curse.

Regulile sunt destul de elementare pentru gen – vă alăturați cursei și luptați cu alți utilizatori pentru conducere. În ceea ce privește mecanica – este mai mult un platformer decât o cursă clasică, așa că rețineți acest lucru. Există o mulțime de personaje pe care le poți debloca și fiecare dintre ele are abilități și puncte forte unice.

În plus, este un joc MP, astfel încât să puteți concura cu colegii dvs. pentru a vedea cine este cel mai bun. Există o mulțime de niveluri, astfel încât să puteți petrece mult timp jucând. Toate nivelurile se întâmplă în locații noi și există întotdeauna obstacole noi pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce jucați. În plus, jocul primește evenimente noi la fiecare nivel slab, astfel încât să nu te plictisești.

Trebuie să vă sporiți personajele și să obțineți noul echipament pentru a ajunge mai repede la linia de sosire. Jocul rulează pe tehnologia NFT, astfel încât să puteți obține articole și vehicule suplimentare împreună cu tranzacționarea lor. Jocul acoperă o gamă largă de lucruri pe care le puteți combina pentru a obține obiecte puternice unice.

War Of Crypta

War Of Crypta Trecând la unul dintre cele mai cunoscute jocuri blockchain de acolo.

Este un joc fantastic PvP care vă permite să concurați cu alți membri pentru recompense. Jocul rulează pe tehnologia NFT, astfel încât toți eroii din joc sunt tranzacționabili. Conform anonimilor jocului, începi cu forma de bază a eroului tău și scopul tău este să treci prin niveluri și să-i îmbunătățești puterile. Cu cât participi la mai multe turnee, cu atât expul eroului tău va crește mai repede.

Prin aceasta puteți alege 4 eroi pentru fiecare bătălie. Astfel, trebuie să luați în considerare că toți eroii au propriile lor puncte forte și puncte slabe care trebuiau luate în considerare. În ceea ce privește eroii, toți sunt niște feluri de dragoni și animale fanteziste. Începi cu creatura bebelușă și le crești pentru a fi fiare maiestuoase.

Există o mulțime de specii din care să alegeți și încă mai urmează. În plus, eroii tăi pot învăța noi trucuri și mișcări – există peste 200 acoperite deocamdată. De asemenea, poți schimba și schimba eroii cu alții. Jocul primește actualizări regulate, așa că există întotdeauna noi provocări de finalizat și turnee de aderat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *